#
Ekoelo
  • Julkaisija: Karprint Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi

Ekoelo

Nyt ei löytynyt sopivia Ekoelo tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

18 nroa nyt 59,00

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 39,00

7 nroa nyt 34,00

3 nroa nyt 29,00

13 nroa nyt 54,00

6 nroa nyt 49,00

7 nroa nyt 28,90

11 nroa nyt 77,90

Ekoelo -lehti, tarjous & tilaus

Ekoelo tarjoaa paljon kiinnostavaa luettavaa ekologista elämäntapaa ja luonnonmukaisuutta arvostavalle lukijalle. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti sisältää runsaasti vinkkejä suosittuun kotoiluun ja ekoiluun, ja Ekoelo onkin todellinen elämäntapalehti luonnonmukaisuudesta ja ekologisuudesta kiinnostuneelle lukijalle. Lehden sisältö on omistettu täysin ekologiselle elämäntavalle ja siihen liittyvälle arvomaailmalle. Lehti kannustaakin lukijoita elämään luonnonmukaisesti, ekologisesti, puhtaasti ja aidosti.

 

Lehden päätavoite on jakaa tietoa luonnonmukaisuudesta ja ekologisuudesta. Siksipä lehti esitteleekin millaisia ekologisia valintoja jokainen voi tehdä aivan joka päivä, ja millaisia vaikutuksia aivan pienilläkin valinnoilla on. Lehti pyrkii myös kasvattamaan lukijoiden tietoisuutta luonnonmukaisen ja ekologisen elämäntavan merkityksestä. Lehti sisältää runsaasti hyödyllisiä ja mielenkiintoisia artikkeleita, jotka käsittelevät ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta monista eri näkökulmista katsottuna. Lehdessä on esimerkiksi tarjolla runsaasti hyödyllisiä artikkeleita lukijalle, joka on kiinnostunut ekologisista tavoista viljellä ja kasvattaa ruokaa sekä hoitaa puutarhaa. Lehdestä löytyy myös kivoja ja herkullisia ekologisia ruokavinkkejä.

 

Talon rakentamista tai kunnostamista suunnitteleva lukija löytää lehdestä paljon tarpeellista ja hyödyllistä tietoa ekologisesta rakentamisesta, kuten ekologisista rakennusmateriaaleista, sekä energian tuottamisesta. Lehti esittelee myös erilaisia ekoyrityksiä eri puolilta Suomea, ja kertoo millaisia ekologisia ja luonnonmukaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia Suomessa on tarjolla. Lehti esittelee matkailusta kiinnostuneille suomalaisia ekologisuutta arvostavia matkailukohteita ja majoituspaikkoja. Lisäksi lehti esittelee kurssi- ja koulutustoimintaa eri puolilta Suomea. Lehti sisältää myös lukuisia kiinnostavia haastatteluja, joissa tunnetut henkilöt kertovat, mitä ekologinen ja luonnonmukainen arvomaailma heille merkitsee.

 

Ekoelo soveltuu erinomaisesti ekologista elämäntapaa ja arvomaailmaa arvostaville lukijoille. Lehden sisältämien vinkkien avulla jokainen voi muuttaa elämäänsä helpostikin puhtaammaksi ja ekologisemmaksi. Lehti soveltuu henkilöille, jotka ovat vasta alkaneet tiedostamaan ekologisten valintojen merkityksen, sekä niille lukijoille, joille ekologinen elämäntapa on jo arkea ja jotka elävät jo ekologisen arvomaailman mukaan, mutta haluavat perehtyä asiaan entistä syvemmin. Lehdellä on myös oma verkkosivusto, josta löytyy lisää mielenkiintoista luettavaa. Sivuston kautta lehteen voidaan myös lähettää juttuvinkkejä sekä palautetta. Lehteä julkaistaan sekä paperilehtenä että digilehtenä. Ekoeloa kustantaa Karprint Oy.

Muita alan lehtiä

18 nroa nyt 59,00

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 39,00

7 nroa nyt 34,00

3 nroa nyt 29,00

13 nroa nyt 54,00

6 nroa nyt 49,00

7 nroa nyt 28,90

11 nroa nyt 77,90

3 nroa nyt 25,00

26 nroa nyt 76,70

6 nroa nyt 49,00

24 nroa nyt 195,00