AutoSound -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
AutoSound
3 lehteä 24,90€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

AutoSound -lehti on osuva valinta kaikille autojen äänentoiston maailmasta kiinnostuneille. Lehden ovat ottaneet omakseen tiedonhaluiset ja aktiiviset harrastajat, jotka haluavat tietää yhä enemmän autosoundien ja tuningin maailmasta. Tyypillinen lukija on kiinnostunut uusimmasta tekniikasta, autoista, autojen äänentoistosta ja hyvästä musiikista. Olipa kysymys sitten erilaisten välikaapelien soundieroista, diskanttikaiuttimien parhaista sijoituspaikoista tai äänenpainekisaamisen salaisuuksista, AutoSound kertoo ne!

 

Lehdessä kerrotaan ja näytetään valokuvin, millaisia autoja saadaan rakennettua, kun asiaan paneudutaan tosissaan ja innolla. Mukana ovat tietysti tunnetuimmat merkit ja parhaat laitteet. Lehti antaa arvokkaita ja aikaa säästäviä vinkkejä omatoimiselle rakentajalle niin laitteiden valintaan kuin käytännön toteuttamiseenkin. Kaikki eivät kuitenkaan tee kaikkea itse, ja siksi lehti kertoo ja arvostelee myös suomalaisia yrityksiä, jotka osaavat auttaa kun apua tarvitaan. Tuoteuutiset kertovat tuoreista laitteista, ja laitekokeilut antavat tietoa yksittäisten laitteiden testeinä ja esittelyinä.

 

Lehden avulla voidaan siis valita projektiin sopivimmat vahvistimet, subbarit, virransyötön laitteet – eli kaikki tarvittava kaapeleita myöden. Lehden testit eivät ole mainospuhetta, vaan tiukkaa, puolueetonta faktaa, joka kertoo luotettavasti todetut ominaisuudet ja tekniikan. Jokaisessa lehdessä on vähintään yksi kattava vertailu. AutoSound kertoo myös, miten laitteet asennetaan niin, että soundi on paras mahdollinen, kun nupit käännetään kaakkoon ja työn hedelmistä nautitaan! Itserakentajille suunnatut ohjeet ovat yksityiskohtaisia, valokuvin varustettuja artikkeleita siitä, miten asiat tehdään oikein, jotta järjestelmä toimisi ilman häiriöitä.

 

Ammattimaisella otteella tehdyssä suomenkielisessä lehdessä on artikkeleita ja kuvia, jotka suorastaan imaisevat lukijan mukaan autohifin kiehtovaan maailmaan. Lehti muistaa antaa myös vinkkejä makuun sopivasta musiikista, jolla testataan auton äänentoiston ominaisuuksia. Vakiopalstoista esimerkkinä on kierrätystori, jossa laitteet voidaan kierrättää. AutoSoundin julkaisija on paimiolainen JTS-Media, ja ensimmäinen AutoSound- lehti ilmestyi jo vuonna 1998. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Ammattitaidon osoituksena AutoSound Technical Magazine edustaa Suomea EISA:n (European Imaging and Sound Accociation) valintapaneelissa. EISA palkitsee vuosittain tuotteita, joissa yhdistyvät uusin teknologia, parhaimmat ominaisuudet, loistavin ergonomia ja tietysti paras mahdollinen hinta-laatu-suhde.

AutoSound yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousDigikuva tarjousGTi Magazine tarjousPelit tarjousEpisodi tarjousMikrobitti tarjousV8 tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)