#
Traktor Power Ruotsi
  • Julkaisija: LRF Media AB
  • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi

Traktor Power Ruotsi

Valitse sinulle sopivin Traktor Power Ruotsi tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Tractor Power ruotsi

Tractor Power ruotsi thumb

65,00


* kestotilaus

11 nroa Tractor Power ruotsi

Tractor Power ruotsi thumb

115,00


* kestotilaus

6 nroa Tractor Power ruotsi

Tractor Power ruotsi thumb

65,00


* kestotilaus

11 nroa Tractor Power ruotsi

Tractor Power ruotsi thumb

115,00


* kestotilaus

6 nroa Tractor Power ruotsi

Tractor Power ruotsi thumb

65,00


* kestotilaus

11 nroa Tractor Power ruotsi

Tractor Power ruotsi thumb

115,00


* kestotilaus

Traktor Power Ruotsi -lehti, tarjous & tilaus

Traktor Power -lehti on varma valinta kaikille traktoreista ja järeistä työkoneista kiinnostuneille. Lehteen ovat ihastuneet aktiivisten ja tiedonhaluisten harrastajien lisäksi myös traktoreiden ja voimakkaiden koneiden parissa ammatikseen työskentelevät. Lehden lukijakuntaan kuuluu esimerkiksi kuljettajia, maanviljelijöitä, urakoitsijoita ja monia muita alan ammattilaisia.

Tractor Power on suorastaan pakollinen kaikille maatilan omistaville ja sopii erinomaisesti myös kaupungissa asuvalle hevosvoimien, järeiden ajokkien ja traktoreiden ystävälle. Tractor Powerista löytyy ammattitaidolla tehtyjen tiukkojen testien lisäksi paljon muutakin. Lehti kertoo harrastajien tractor pulling -tapahtumista ja muista traktoreihin ja työkoneisiin liittyvistä tapahtumista, kuten messuista. Tractor Power -lehdestä löytyy myös paljon vankkaa asiaa traktoreiden ja moottoreiden entisöijille ja ruuvausvinkkejä järeillä moottoreilla varustettujen laitteiden korjaajille ja tuunaajille. Tee-se-itse-vinkit auttavat käytännön ongelmissa, olipa kyseessä sitten uudemman traktorin huolto tai vanhemman laitteen huolellinen ja ajan mukainen entisöinti. Olipa kyseessä työkone tai harrastuslaite, tämä lehti on oikea valinta kaikille traktoreista ja työkoneista kiinnostuneille.

Tractor Power -lehden sivuilta voidaan lukea myös oikeista maastoautoista, jotka näyttävät citymaastureille kaapin paikan. Siellä missä järeät moottorit laulavat, muta roiskuu ja pakoputket kuumenevat, on myös Tractor Power mukana. Lehden upeat kuvat ja tiukat tekstit antavat lukijalle sopivassa suhteessa sekä asiaa että viihdettä. Tämä loistava suomenkielinen lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, ja jokainen numero on ladattu täyteen tiukkaa asiaa traktoreista ja muista järeistä työkoneista.

Tractor Power -lehteä ei ole turhaan sanottu Suomen kiinnostavimmaksi ja monipuolisimmaksi traktorialan lehdeksi, joka on valloittanut kaikki tekniikasta ja järeistä moottoreista kiinnostuneet miehet ja naiset. Jos kiinnostuksen kohteena ovat järeät työkoneet, niiden tekniikka ja ennen kaikkea traktoreiden voimaa uhkuva maailma, Tractor Power -lehti on oikea valinta. Lehti on ajassa mukana ja kertoo tuoreimmat uutiset, mielenkiintoisimmat tapahtumat ja vaativien testien tulokset. Kaikki tämä on ryyditetty loistavin valokuvin. Lehden julkaisija on ruotsalainen LFR-Media Ab, joka on tunnettu lehdistään useissa Pohjoismaissa. Suomessa LFR Media on julkaissut lehtiä vuodesta 2007 alkaen.

Muita alan lehtiä

Auto Bild

9 nroa nyt 39,90

GTi Magazine

11 nroa nyt 49,90

V8

6 nroa nyt 29,90

Kippari

6 nroa nyt 65,00

Vene

6 nroa nyt 59,00

Vauhdin Maailma

5 nroa nyt 38,00

Ajolinja

5 nroa nyt 29,90

Four Wheeler

12 nroa nyt 57,00

Hälge

7 nroa nyt 39,00

Kalle Anka & Co

53 nroa nyt 232,00

Nostalgia

6 nroa nyt 46,00

Rockn Roll

8 nroa nyt 63,00

Kalle Ankas Pocket

8 nroa nyt 65,00

Knasen

11 nroa nyt 75,00

Bilsport

17 nroa nyt 119,00