Tractor Power -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Tractor Power
5 lehteä 37,90€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Tractor Power -lehti on varma valinta kaikille traktoreista ja järeistä työkoneista kiinnostuneille. Lehteen ovat ihastuneet aktiivisten ja tiedonhaluisten harrastajien lisäksi myös traktoreiden ja voimakkaiden koneiden parissa ammatikseen työskentelevät. Lehden lukijakuntaan kuuluu esimerkiksi kuljettajia, maanviljelijöitä, urakoitsijoita ja monia muita alan ammattilaisia.

 

Tractor Power on suorastaan pakollinen kaikille maatilan omistaville ja sopii erinomaisesti myös kaupungissa asuvalle hevosvoimien, järeiden ajokkien ja traktoreiden ystävälle. Tractor Powerista löytyy ammattitaidolla tehtyjen tiukkojen testien lisäksi paljon muutakin. Lehti kertoo harrastajien tractor pulling -tapahtumista ja muista traktoreihin ja työkoneisiin liittyvistä tapahtumista, kuten messuista. Tractor Power -lehdestä löytyy myös paljon vankkaa asiaa traktoreiden ja moottoreiden entisöijille ja ruuvausvinkkejä järeillä moottoreilla varustettujen laitteiden korjaajille ja tuunaajille. Tee-se-itse-vinkit auttavat käytännön ongelmissa, olipa kyseessä sitten uudemman traktorin huolto tai vanhemman laitteen huolellinen ja ajan mukainen entisöinti. Olipa kyseessä työkone tai harrastuslaite, tämä lehti on oikea valinta kaikille traktoreista ja työkoneista kiinnostuneille.

 

Tractor Power -lehden sivuilta voidaan lukea myös oikeista maastoautoista, jotka näyttävät citymaastureille kaapin paikan. Siellä missä järeät moottorit laulavat, muta roiskuu ja pakoputket kuumenevat, on myös Tractor Power mukana. Lehden upeat kuvat ja tiukat tekstit antavat lukijalle sopivassa suhteessa sekä asiaa että viihdettä. Tämä loistava suomenkielinen lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, ja jokainen numero on ladattu täyteen tiukkaa asiaa traktoreista ja muista järeistä työkoneista.

 

Tractor Power -lehteä ei ole turhaan sanottu Suomen kiinnostavimmaksi ja monipuolisimmaksi traktorialan lehdeksi, joka on valloittanut kaikki tekniikasta ja järeistä moottoreista kiinnostuneet miehet ja naiset. Jos kiinnostuksen kohteena ovat järeät työkoneet, niiden tekniikka ja ennen kaikkea traktoreiden voimaa uhkuva maailma, Tractor Power -lehti on oikea valinta. Lehti on ajassa mukana ja kertoo tuoreimmat uutiset, mielenkiintoisimmat tapahtumat ja vaativien testien tulokset. Kaikki tämä on ryyditetty loistavin valokuvin. Lehden julkaisija on ruotsalainen LFR-Media Ab, joka on tunnettu lehdistään useissa Pohjoismaissa. Suomessa LFR Media on julkaissut lehtiä vuodesta 2007 alkaen.

Tractor Power yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)