Tietoviikko -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Tietoviikko
6 lehteä 76,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Tietoviikko on Suomen merkittävin tietotekniikan alan uutislehti. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 1982 lähtien, ja se onkin saavuttanut aseman Suomen johtavana tietotekniikan uutislehtenä. Lehden sisältö keskittyy tietotekniikan maailmaan, jota lehti käsittelee hyvin laajasti ja monesta eri näkökulmasta.

 

Lehti välittää lukijoilleen tietoa alan tuoreimmista uutisista, tapahtumista, kaupoista sekä suhdannekehityksen ja markkinatilanteen muutoksista.Alaa tiiviisti seuraavat voivat lukea lehdestä alan uutisista sekä Suomesta että ulkomailta, sillä lehden ulkomaiset kirjeenvaihtajat takaavat, että myös Suomessa tiedetään ulkomaiden tärkeimmät uutiset. Lehti tekee myös yhteistyötä ulkomaisen uutispalvelun (IDG) kanssa. Lehden päätavoite onkin välittää lukijoille kaikki tärkeimmät IT-alaa koskevat uutiset ja analysoida niiden taustat.

 

Tietotekniikasta kiinnostuneet löytävät lehdestä myös tietoa alan kiinnostavimmista trendeistä, ja lehdestä voidaan esimerkiksi lukea uutuuslaitteiden ja -tuotteiden esittelyjä. Lisäksi lehti kertoo alan tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista henkilöistä ja heidän urakehityksestään. Yksi lehden tärkeimmistä tavoitteista on kertoa lukijoille teknologian kehityksen ja tietotekniikkahankkeiden liiketoiminnallisten vaikutusten merkityksestä. Tietoviikko on myös tärkeä tiedonlähde IT-kaupan piirissä toimiville, sillä lehti kertoo kuukausittain IT-kauppaa koskevista tärkeimmistä uutisista. Lehti tavoittaakin myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset monissa alan yrityksissä.

 

Lehti tarjoaa paljon luettavaa myös liiketoiminnan harjoittajille, sillä lehti muun muassa analysoi tietotekniikan merkitystä liiketoiminnan harjoittamisessa ja bisneksen tekemisessä. Lehti myös yhdistää sen järjestämien foorumien (lehdessä, verkossa ja tapahtumissa) välityksellä sekä teknologia- ja palvelutoimittajat että asiakkaat. Lehti onkin merkittävä yhdistävä tekijä liiketoiminnan ja tietotekniikan välillä. Uutisten lisäksi lehti välittää lukijoille tietoa tapahtumista, tekniikoista ja taseista ja käsittelee niiden taustat. Lehti julkaisee myös vuosittain listan 250 suurimmasta IT-alan yrityksestä.

 

Lehdellä on myös verkkosivusto, josta löytyy tuoreimpia uutisia, blogeja, videoita ja erilaisia vinkkejä. Sivusto on laaja, ja sieltä löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa. Sivuston kautta lukijat voivat myös lähettää lehteen omia uutisvinkkejään. Tietoviikko on merkittävä tietotekniikan alaa koskevien uutisten välittäjä sekä analysoija. Lehti on tärkeä tietolähde niin IT-alan ammattilaisille kuin tavallista liiketoimintaakin harjoittaville henkilöille. Kerran kuussa ilmestyvää IT-alan ykköslehteä kustantaa Talentum Media Oy.

Tietoviikko yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousAnna tarjousApu tarjousTekniikan Maailma tarjousSeura tarjousTuulilasi tarjousSuomen Kuvalehti tarjousUrheilulehti tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjousVene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousPelaaja tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Saku2
Ite tilaisin ennemmin pelit -lehden. Pelaaja käsittelee enemmän konsolipelejä ja siks ei ehkä kiinnosta samalla tavalla kun pelit. Toisaalta Pelit lehtee on tullu tilatua jo pidemmän aika, että voi olla tottumuskysymyskin.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?