Taito -lehti, tarjous & tilaus

14.0
(1)
Taito
3 lehteä 29,50€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Taito-lehteä on julkaistu Suomessa jo yli sadan vuoden ajan, ja se onkin saavuttanut arvostetun käsityölehden aseman käden taitajien keskuudessa. Lehden nimi oli ensin Käsiteollisuuslehti, mutta nimi muutettiin Taito-lehdeksi vuonna 1991. Yksi lehden päätavoitteista on ylläpitää suomalaista käsityöperinnettä ja siirtää sitä uusille sukupolville. Taito-lehden ainutlaatuinen sisältö tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa kaikille käsitöitä harrastaville lukijoille. Lehti ei sisällä pelkästään käsityöohjeita, vaan paljon erilaista mielenkiintoista luettavaa, esimerkiksi käsityön historiasta. Lehti välittää lukijoille viimeisimmät käsityön maailmaa koskevat uutiset sekä ilmiöt ja esittelee alan uutuustuotteet.

 

Lehti sisältää myös paljon luettavaa käsitöissä käytettävistä materiaaleista, niin vanhoista kuin uusistakin. Lehti esittelee lukijoille kiinnostavimmat käden taitajat, ja lehdessä annetaan yhtä lailla palstatilaa sekä uusille käsityötaitajille että vanhoille tekijöille. Lehdestä löytyy myös tietoa erilaisista käsityötekniikoista ja niiden historiasta, ja lisäksi lehti opastaa ja neuvoo, kuinka erilaisia tekniikoita käytetään. Lehti esittelee sekä perinteisiä ja hyvin tuttuja tekniikoita että harvinaisempia tekniikoita, joten lehti pyrkii omalta osaltaan välittämään lukijoille tietoutta erilaisista tekniikoista, jotta ne eivät pääsisi unohtumaan ja katoamaan. Käsillä tekemisestä pitävät lukijat löytävät lehden Taito-mallisto ja tekniikat-osiosta lukuisia mieluisia käsityöohjeita, kuten neulonta- tai kudontaohjeita sekä monia muita ohjeita.

 

Lehti antaa myös erilaisia menovinkkejä ja kertoo kiinnostavista käsityöalan näyttelyistä, tapahtumista sekä eri kaupunkien käsityöyrityksistä. Lehti kertoo myös kansainvälisten käsityömessujen annista ja ilmapiiristä. Lehdestä löytyy myös tapahtumakalenteri. Lisäksi lehdessä julkaistaan kirjapalstoja, joista löydetään käsillä tekijöitä kiinnostavat kirjauutuudet. Taito-lehden sisältö käsittelee käsityökulttuuria hyvin laajasti ja monipuolisesti, ja se esittelee lukijoille kotimaisen käsityökulttuurin ja perinteet sekä eri maiden kiehtovat ja jopa eksoottiset käsityöperinteet.

 

Lehdessä ilmestyy myös aina kiinnostavia kolumneja. Lukijat voivat myös itse lähettää lehteen juttuvinkkejä vaikkapa kiinnostavista tapahtumista, näyttelyistä ja maininnan arvoisista käsillä tekijöistä. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Taito-lehti kannustaa lukijoita tekemään käsillä ja nauttimaan käsillä tekemisestä, ja lisäksi lehdestä löydetään helposti inspiraatiota erilaisten käsitöiden tekemiseen. Lehteä kustantaa Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito Ry. Taito-lehdellä on myös omat verkkosivut.

Taito yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousCosmopolitan tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousNational Geographic tarjousELLE tarjousSuuri käsityö tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousEeva tarjousMeidän perhe tarjousSeura tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Paula Okoth2
Tilasin lahjaksi ja ei miellyttänyt, en makasi turhasta Miten voin perua
Hannu Maunula1
Minulle luvattiin Avun tilauksen palkintona Tukholman risteily. Pääkaupunkiseutulaisena oletin tietysti, että kyseessä on Helsingistä lähtevä risteily. Myyjä puhui vain Tukholman risteilystä. Olen suunnattoman pettynyt.
Eeva Holma
Sain laskun joululehdestä en ole tilannut.Se piti tulla lahjalehtenä AVUN kestotilauksestani. Asiakasnumeroni on 100205161, EN MAKSA.
Admin:
Hei, ole yhteydessä Seuran asiakaspalveluun. Meidän kautta perumista ei voi tehdä, koska ilmoitamme vain tarjouksia emmekä käsittele tilauksia. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
tiina titityy2
Ehdin maksamaan seuralehdestä 60e ja sitten peruutin tilauksen. EN SAANUT lehtilahjaa,VAIKKA LUVATTIIN LAUKKU, KYLLÄ AINAKIN KAUPASTA SAA JO 60 EUROLLA LAUKUN, MUTTA TEILTÄ EI! EN TILAA ENÄÄ MITÄÄN LEHTEÄ TEILTÄ, KYLLÄ NÄIN ON.
miksi
Haluaisin tilata Seuran. Ihmettelen ettei kattavassa Tv-lehdessä ole kuitenkaan Tv 7 ohjelmaa. Se on kuitenkin valtakunnallinen tv-kanava ja on ainoa kristillinen Tv-kanava Suomessa. Toivon parannusta asiaan. Tilaan lehden kun tämä parannus tehdään.
ULLA RÖPPÄNEN
Minä olin tilannut Seura-lehden 5 kk, (20 kpl) Luulin että nyt tilaus on loppu. Yllättäen sain OTAVA-MEDIALTA jatko-ilmoituksen ja -laskun (25 lehteä), hinta 110,50. En ole tilannut jatkotilausta! ENKÄ TILAA KOSKAAN ENÄÄ, JOS TÄMÄ ON OTAVA-MEDIAN KÄYTÄNTÖ. eläkeläisenä en pysty maksamaan näin kallista lehteä; EI OLE RAHAA!!!
pernu ulla
minulle on tullut kaksi seura, lehteä en tarvitse kuin yhden lehden. Osoite on [sensoroitu]. kohteliammin toivon että lopetetaan se toinen seura on liian arvokasta
Admin:
Hei, suosittelen olemaan yhteydessä suoraan Seuran asiakapalveluun. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?