Riista -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Riista
3 lehteä 14,90€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Riista on metsästyksestä kiinnostuneille suunnattu erikoislehti. Lehti käsittelee metsästykseen liittyviä aiheita hyvin laajasti ja yksityiskohtaisesti. Lisäksi lehdessä kerrotaan metsästyksestä niin Suomessa kuin maailmalla. Riista-lehdessä kerrotaan tuoreimmat metsästystä koskevat uutiset sekä annetaan tietoa tulevista tapahtumista.

Riista-lehden aihepiirit on jaettu useaan eri kategoriaan: ajankohtaiset, jahdissa, tieto ja taito sekä aseet ja varusteet. Aseilla on merkittävä osa metsästyksessä, joten lehdessä julkaistaankin paljon tietoa metsästyksessä käytettävistä aseista, luodeista sekä annetaan neuvoja ampumaharjoittelua varten. Lisäksi Riista-lehti julkaisee laajoja ase- ja tuotetestejä, joista lukija voi saada hyviä vinkkejä tulevia hankintoja varten.

Inspiroiva Riista-lehti todella kannustaa lukijoitaan jatkamaan metsästysharrastustaan ja esittelee, kuinka harrastuksen parissa voidaan saada entistä parempia kokemuksia. Lehteä on julkaistu vuodesta 2007 lähtien, ja se ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehden toimittajat ovat kaikki hyvin kokeneita metsästyksen harrastajia.

Riista-lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Outdoormedia.

Riista yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Metsästyksen ja jahdin erikoislehti - Riista!

Riista-lehti käsittelee modernin teknologian vaikutusta metsästykseen ja kertoo, millaisia uutuustuotteita markkinoilla on saatavilla. Vaikka lehti pysyttelee hyvin tiukasti ajanhermoilla, se ei kuitenkaan ole unohtanut vanhoja metsästysperinteitä, vaan niille annetaan lehdessä hyvin paljon näkyvyyttä.

Yksi Riista-lehden tavoitteista onkin siirtää kotimaista metsästysperinnettä eteenpäin uusille harrastajille, ja siksi lehdessä julkaistaan paljon mielenkiintoisia ja asiantuntevia metsästystä käsitteleviä artikkelisarjoja. Jahtijutut ovat tärkeitä monille metsästäjille, ja monesti metsästyksen suola. Siksi jahtijutuilla onkin lehdessä merkittävä asema, ja niitä ilmestyy jokaisessa numerossa. Lehdessä julkaistaan juttuja sekä Suomessa että ulkomailla tehdyistä jahdeista.

Riista-reseptejä innokkaille riistakokeille

Koska monet metsästystä harrastavat ovat myös innokkaita kokkeja, lehdessä julkaistaan myös riistareseptejä. Lehti sisältää siis hyvin monipuolisen valikoiman metsästykseen liittyviä juttuja, ja siitä löydetään paljon hyödyllisiä vinkkejä tulevia metsästyskausia ajatellen.

Lehti sopii hyvin kokeneille metsästäjille sekä metsästystä vasta aloitteleville harrastajille. Koska lehti käsittelee metsästystä hyvin monipuolisesti, siitä löytyy helposti luettavaa kaikille metsästyksestä innostuneille lukijoille. 

Riista-lehti netissä

Riista-lehdellä on oma verkkosivusto, josta löytyy myös paljon mielenkiintoisia juttuja sekä jahtivideoita. Verkkosivuilta voidaan myös lukea eri puolilla Suomea järjestettävistä tapahtumista sekä osallistua metsästysaiheisiin keskusteluihin. Lisäksi lukijat voivat lähettää juttuvinkkejä verkkosivujen kautta. Lehti voidaan lukea myös digilehtenä.

Riista-lehti on upea lehti lahjaksi alan harrastajalle. Lahjalehden voi tilata nopeasti netistä kuten itselleenkin tulevan lehden.

Muita alan lehtiä

Erä tarjousAse & Erä tarjousMetsästys ja kalastus tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Pekka Aho4
Hyvä lehti jossa on paljon asiaa ja hienosti otettuja kuvia.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)