Retki -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Retki
3 lehteä 14,90€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Retki on aktiivisille ja innokkaille retkeilijöille suunnattu lehti, joka vie lukijan retkeilyn kiehtovaan maailmaan. Lehdessä on paljon luettavaa monen lajin harrastajille, niin kiipeilijöille, melojille, lumikenkäilijöille, hiihtäjille, maastojuoksijoille, retkiluistelijoille, seikkailijoille, vaeltajille kuin patikoijillekin. Luettavaa riittää siis ihan jokaiselle retkeilijälle, niin kokeneelle kuin vasta-alkajallekin.

 

Lehti käsittelee retkeilyä niin monipuolisesti ja laajasti, että lehteä voidaan ehdottomasti pitää retkeilijöiden ykköslehtenä. Kaikkein tärkeimmät ja viimeisimmät retkeilyalaa koskettavat ja retkeilijöitä kiinnostavat uutiset löytyvät aina Retki-lehdestä. Lehti tekee myös laajoja lajiesittelyjä, joiden tavoitteena on tutustuttaa ja innostaa lukijat uusien lajien pariin. Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä voidaan lukea kaikkein kiinnostavimpien kohteiden esittelyjä niin Suomesta kuin ulkomailta. Lehdestä voidaan lukea Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sijaitsevista reiteistä, Euroopan parhaimmista kohteista sekä kaukomailla sijaitsevista eksoottisista ja jännittävistä kohteista.

 

Lehti kannustaa lukijoitaan suuntaamaan rohkeasti uusiin kohteisiin. Retkeilijät kokevat matkoillaan uskomattomia seikkailuja, ja siksipä Retki-lehti kertookin myös retkeilijöiden upeita tarinoita, jotka kiehtovat lukijaa ja saavat lukijan haaveilemaan uusista seikkailuista. Lehdestä voidaan myös lukea Retken virallisen seikkailijan Veikka Gustafssonin erittäin suosittua kolumnia. Retki haluaa kehittää suomalaista retkeilykulttuuria, ja siksi se tekeekin yhteistyötä monien luontoharrastajien, matkailuyrittäjien, viranomaisten sekä tietenkin maahantuojien ja varustevalmistajien kanssa. Lehdestä voidaankin lukea erilaisista varuste- ja vaatetesteistä, joiden avulla uusien varusteiden ostaminen sujuu huomattavasti helpommin. Lisäksi lehdessä kerrotaan uutuustuotteista.

Retki-lehteä kustantaa Outdoormedia.

Retki yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Retki - retkeilijöiden monipuolinen ykköslehti

Retki-lehti on oiva valinta myös kokeneelle retkeilijälle, sillä lehdessä julkaistaan muun muassa teema-, koulutus-, luonto- ja turvallisuusartikkeleita, jotka sisältävät paljon uutta sekä hyödyllistä tietoa kaikille retkeilijöille. Etenkin lehden turvallisuusartikkeleihin perehtyminen on tärkeää, sillä retkeilijät voivat kohdata monenlaisia vaaratilanteita retkillään.

Retkikeittiön salaisuudet julki

Lehti opastaa lukijoita myös retkikeittiön salaisuuksiin ja antaa hyödyllisiä ruoanlaittovinkkejä sekä reseptejä. Retki-lehti tarjoaakin retkeilijöille todella laajan lukupaketin, joka sisältää muun muassa kiehtovia ja inspiroivia tarinoita, kohde- ja lajiesittelyjä, tuotetestejä sekä turvallisuustietoa.

Lehdellä on myös omat kattava verkkosivut, joilta löydetään lisää mielenkiintoista luettavaa, muun muassa viimeisimpiä retkeilyä koskettavia uutisia. Lehti voidaan lukea myös digilehtenä.

Muita alan lehtiä

Voi hyvin tarjousErä tarjousAse & Erä tarjousMaalla tarjousImage tarjousMeidän mökki tarjousMondo tarjousMetsästys ja kalastus tarjousMatkaopas tarjousTosi Elämää tarjousInferno tarjousParnasso tarjousNyyrikki tarjousLonely Planet Traveller tarjousNära tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?