#
Oma Koti Kullan Kallis
  • Julkaisija: Plaza Publishing Group OY
  • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi

Oma Koti Kullan Kallis

Nyt ei löytynyt sopivia Oma Koti Kullan Kallis tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

Oma Koti Kullan Kallis -lehti, tarjous & tilaus

Oma Koti Kullan Kallis -lehti sopii jokaiselle kodin sisustamisesta innostuneelle lukijalle, joka kaipaa sisustamiseen ja kodin kunnostamiseen kekseliäitä, edullisia ja käytännöllisiä vinkkejä. Lehti pyrkii pääasiallisesti tuomaan esille edullisia vinkkejä ja ideoita, joita jokainen voi toteuttaa itse. Näiden ideoiden avulla lehti erottuu muiden sisustuslehtien joukosta. Lehti onkin käytännöllisestä sisustamisesta kiinnostuneen kodin sisustajan ja kunnostajan lempilehti.

 

Oma Koti Kullan Kallis -lehden sisustusvinkit ovat hyvin maanläheisiä, ja niiden avulla luodaan kodikas tunnelma. Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä löydetään helposti parhaimmat vinkit ja niksit, joiden avulla jokainen voi luoda kotiinsa kauniin ja viihtyisän sisustuksen. Lehti sisältää paljon upeita ideoita, joita jokaisen on helppo toteuttaa itse omassa kodissaan. Lehdestä löytyy vinkkejä sisätiloihin ja ulos terassille ja puutarhaan. Jokaisessa numerossa esitellään upeita koteja niin kotimaassa kuin muissa Pohjoismaalaissa, ja kotijuttujen kuvista voidaan helposti poimia vinkkejä omaan sisustukseen. Katso myös muut sivujemme puutarhalehdet.

 

Remontoinnista ja kodin kunnostamisesta innostunut lukija löytää lehdestä paljon käytännöllisiä ja edullisia remontointivinkkejä, kuten maalaus- tai tapetointivinkkejä, niin keittiön, kylpyhuoneen kuin olohuoneenkin uudistamiseen. Lisäksi lehdestä voidaan lukea lukuisista inspiroivista ja onnistuneista remontti- tai kunnostusprojekteista. Lehdessä kerrotaan myös erilaisista kodin materiaaleista. Lehti sisältää myös lukuisia ideoita selkeine ohjeineen tee se itse -projekteista kiinnostuneille lukijoille. Monet sisustamista harrastavat seuraavat trendejä erittäin tarkasti ja ovat kiinnostuneita lukemaan niistä, ja siksipä Oma Koti Kullan Kallis -lehdessäkin pysytellään ajan hermoilla ja sisustetaan koteja trendejä unohtamatta. Lehdessä esitellään myös sisustajia ja kodin kunnostajia kiinnostavat tuoteuutuudet ja ostosvinkit. Lisäksi lehdestä löytyy myös paljon ajankohtaista hyötytietoa.

 

Lehti ei sisällä ainoastaan sisustusaiheisia juttuja, vaan lehdessä jaetaan myös tietoa monista muista kotiin liittyvistä aiheista, kuten kodin lämmitysjärjestelmistä ja talotekniikasta. Oma Koti Kullan Kallis -lehden vinkkien ja ideoiden avulla jokainen voi sisustaa kodistaan viihtyisän ja nauttia upeasta lopputuloksesta. Lehdellä on myös omat verkkosivut, joiden kautta voidaan muun muassa lähettää juttuvinkkejä ja osallistua kilpailuihin. Lehden kustantajana toimii Plaza Publishing Group Oy.