#
Neulo
  • Julkaisija: Denfin Publishing Oü
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi

Neulo

Nyt ei löytynyt sopivia Neulo tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

4 nroa nyt 27,70

7 nroa nyt 49,90

7 nroa nyt 49,90

5 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 39,00

Neulo -lehti, tarjous & tilaus

Neulo on uusi neulontalehti käsityön ystäville. Se sisältää lukuisan määrän kauniita ja inspiroivia kuvia sekä neulontaohjeita, joiden innoittamana käsityön ystävän käsistä syntyvät helposti kaikkein kauneimmat neuleet, asusteet ja koristeet. Lehden julkaiseminen aloitettiin vuonna 2014, ja jatkossa se tulee korvaamaan Novita julkaisemat eikoisnumerot.

 

Neulo sisältää upeita ja tyylikkäitä neulontaohjeita, jotka Novitan mallimestarit ovat lehteen valinneet, ja tästä syystä Novitan laadukkaat langat sopivat todella hyvin lehden ohjeisiin. Koska neulonnassa voidaan käyttää Novitan lankoja, sopivien lankojen etsimiseen ei tarvitse käyttää paljon aikaa, sillä Novitan lankoja löytyy lähes joka kaupasta. Lehden jokaisessa ohjeessa myös kerrotaan, mikä Novitan lanka ohjeeseen sopii. Lehteen on valittu etenkin kauniita skandinaavisia neulontaohjeita, mutta lehdestä löytyy myös paljon kansainvälisiä ohjeita, jotka inspiroivat neulomisesta innostunutta lukijaa.

 

Lehti seuraa trendejä tarkasti ja ottaa muodin suuntaukset huomioon neulontamallien valinnassa, ja siksi lehdessä on trendikkäitä, mutta myös klassisia ohjeita. Lehdestä löytyykin varmasti jokaisen neulojan tyyliin ja makuun sopivia ohjeita. Lehden ohjeet ovat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä, ja niitä noudattamalla työ onnistuu varmasti. Kokenut neuloja voi myös helposti muokata ohjeita. Lisäksi lehti sisältää eri vaikeustason ohjeita, niin helppoja kuin erittäin vaativia ohjeita, ja siksi lehti soveltuu hyvin sekä neulontaan vasta tutustuville että kokeneemmille ja vaativammillekin neulojille.

 

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja jokainen numero rakentuu aina tietyn teeman, esimerkiksi joulun, ympärille, joten uusimmasta lehdestä löytyy aina ajankohtaan ja vuodenaikaan nähden sopivia ohjeita. Joulunumerossa on tyypillisesti paksujen villapaitojen, pipojen ja kaulaliinojen sekä joulukoristeiden ohjeita, kun taas keväällä ilmestyvässä numerossa on muun muassa ohjeita keväisiin neuleisiin ja pääsiäiskoristeisiin.

 

Lehdessä julkaistaan sekä vaatteiden neulontaohjeita että muitakin neulontaohjeita. Lisäksi lehti sisältää neulontaohjeiden ohella muun muassa askartelu- ja virkkausohjeita. Neulo on todella inspiroiva lehti, ja se innostaa käsitöiden ystävää neulomaan. Lehden toimivat ja selkeät ohjeet takaavat myös onnistuneen lopputuloksen, ja onnistuminen puolestaan innostaa jatkamaan neulomisharrastusta ja kokeilemaan vaikeampiakin ohjeita. Lehteä kustantaa Denfin Publising Oy.

Muita alan lehtiä

4 nroa nyt 27,70

7 nroa nyt 49,90

7 nroa nyt 49,90

5 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 39,00