Metallitekniikka -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Metallitekniikka
5 lehteä 83,00€
» Tilaa lahjaksi

Tekniikka kehittyy nopeasti. Uusia ohjelmistoja ja laitteita julkistetaan jatkuvasti, ja uusimpien laitteiden ja teknologioiden tuntemisesta olisi paljon apua yrityksille ja niiden asiantuntijoille, jotka painivat päivittäin tuotannon ongelmien kanssa. Kilpailun koventuessa on pakko hyödyntää tekniikkaa niin, että pysytään ajan tasalla. Tuotannon tehokkuus on tärkeää, ja kaikki tekniset uutuudet ja niiden toteutukset ovat arvokasta tietoa sekä päättäjille että tuotannon erityisasiantuntijoille. Metallitekniikka-lehti auttaa vertailemaan erilaisia ratkaisuja ja niiden soveltuvuutta tarpeisiin. Lehti tarjoaa asiantuntevia artikkeleita tuotannon kehittämisestä, mukaan lukien viimeisimmät uutuudet tietotekniikan puolella. CAD-suunnittelu on kehittynyt 3D-mallinnukseksi, työstökoneita ohjaa CAM ja tietotekniikkaa käytetään myös laadunvarmistuksessa sekä tuotannon suunnittelussa ja -ohjauksessa. Uusimpien ohjelmistojen ja laitteiden edut tulevat parhaiten esiin asiantuntijoiden kirjoittamissa artikkeleissa. Artikkelit keskittyvät suomalaisen metalliteollisuuden tuotannon prosessien mahdollisuuksiin ja kappaletavarateollisuuden erityisalaan.

 

Metallitekniikka-lehti ei ole kuitenkaan pelkästään uusimpaan tekniikkaan keskittyvä lehti. Se kertoo myös muista kappaletuotannon oleellisista asioista, kuten materiaaleista ja laadun tekemisestä. Lehdellä on pitkä historia, ensimmäinen numero on julkaistu jo vuonna 1947, ja lehden suosio on vankkumaton. Tämä Suomen ainoa metalliteollisuuden alan ammattilehti tarjoaa uutta tietoa alan päättäjille ja asiantuntijoille vankkumattomalla osaamisella ja faktoihin perustuvilla artikkeleilla. Talentum Media Oy:n kustantama lehti ilmestyy tänä vuonna 11 kertaa, ja jokaisessa lehdessä on arvokasta tietoa sekä päättäjille että asiantuntijoille. Tämän asiantuntevan lehden lukeminen on ammattitaitoa kehittävää ajankäyttöä, mistä saadaan hyviä ideoita käytännön työelämään.

 

Yksittäinen lehti painottuu johonkin metallialalle tärkeään teemaan, kuten esimerkiksi kunnossapito, työstökoneet, automaatio, hitsaus, mekaniikka tai teollisuuden komponentit. Artikkelit pureutuvat pintaa syvemmälle ja kehittävät osaamista sekä tekniikan uutuuksien ymmärtämistä työelämässä. Hyvä ammattilehti, kuten Metallitekniikka, on paljon enemmän kuin tietokanava. Lehden artikkelit ovat analysoitua tekniikan laitteiden ja ilmiöiden esittelyä alan asiantuntijoille ja päättäjille. Tekniikan merkitys on tunnistettu lehden artikkeleissa ja siitä osataan kertoa ymmärrettävästi pintaa syvemmältä. Metallitekniikka-lehti tarjoaa kullanarvoista tietoa suomalaisen metallitekniikan tilasta, kehityksestä ja ennen kaikkea mahdollisuuksista. Tämä lehti kannattaa tilata jo tänään.

Metallitekniikka yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tekniikan Maailma tarjousTuulilasi tarjousDigikuva tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjousVene tarjousKotimikro tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousPelaaja tarjousAjolinja tarjousHifimaailma tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousKauppalehti tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

markku väätämöinen
kumma lehteä lähetetään vaikka en ole tilannut
markku väätämöinen1
en oletilannut historia lehteäenkä aio maksaa siis turha lähettää olen ottanut kuluttaja-asiamieheen yhteyttä hän totesi ei tarvitse ottaa lehteä vastaan eikä maksaa älkää enää lähettäkö.
Admin:
Hei, olkaa suoraan yhteydessä kauppalehden asiakaspalveluun.
Martti Turunen1
Ensimmäiset 25v lehti hyvä. Viimeiset vuodet, tähän päivään, jaettu väärää tietoa lukijoille. Varsinkin asealaan liittyen.
Seppo Lahtinen1
En todellakaan suosittele! Nykyään lehti täynnä pelkkää potaskaa joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa!

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?