Kauneimmat Askartelut -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Kauneimmat Askartelut
4 lehteä 21,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Kauneimmat Askartelut -lehti on jokaisen innostuneen askartelua harrastavan unelmalehti, sillä se on täynnä todella upeita ja inspiroiva askarteluideoita, ja lehden ohjeet suorastaan tempaavat mukaansa. Lehdessä ilmestyvät ohjeet ovat myös hyvin idearikkaita ja omaperäisiä. Lehti pyrkii ylläpitämään perinteistä käsillä tekemisen taitoa sekä siirtämään sitä eteenpäin uusille harrastelijoille. Lehdessä käsitellään askartelua hyvin monesta näkökulmasta, sillä lehden parissa ei pelkästään tuoteta uutta, vaan tuunataan ja uudistetaan vanhoja jo olemassa olevia tavaroita sekä kierrätetään kotoa löytyviä materiaaleja.

 

Jokaisessa numerossa käsitellään vahvasti kierrätysteemaa, joten lehdestä löytyy aina ohjeita, joihin ei tarvitse ostaa materiaalia, vaan materiaalina käytetään kotoa jo valmiiksi löytyviä tarvikkeita. Lehden mukaansa tempaavien ohjeiden parissa vierähtää nopeasti tunti, jos toinenkin. Kauneimmat Askartelut -lehti on suunnattu kaikille askartelusta ja käsillä tekemisestä nauttiville henkilöille ikään katsomatta. Askartelujen tekemiseen ei myöskään vaadita pitkää kokemusta, vaan ohjeet sopivat hyvin myös aivan vasta-alkajille, sillä ohjeissa neuvotaan selkeästi, mitä työn eri vaiheissa tulee tehdä. Ohjeet eivät myöskään ole liian tylsiä kokeneille askartelijoille, sillä lehdessä on paljon uudenlaisia erittäin oivaltavia ohjeita.

 

Kauneimmat Askartelut -lehden parissa askartelu on todella antoisaa, askarreltiinpa sitten yksin tai ystävän kanssa. Askarteluohjeiden suunnittelussa on otettu huomioon eri vuodenajat, ja lehdessä julkaistaankin aina kyseiseen ajankohtaan sopivia askarteluohjeita, joiden avulla kotiin loihditaan esimerkiksi kaikista kauneimmat joulukoristeet. Lehdessä julkaistaan tietenkin myös ohjeita, jotka eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn vuodenaikaan, vaan ne ilahduttavat tekijäänsä vaikka vuoden jokaisena päivänä. Lehti esittelee myös uusimmat askartelutuotteet.

 

Lehti tarjoilee valtavan määrän ideoita kodin somistamiseen ja sisustamiseen, ja lisäksi lehdessä on myös valtavasti kauniita kuvia, jotka jo sellaisenaan herättävät askarteluinnon. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä 68-sivuinen lehti on todella antoisa askartelupaketti täynnä valtavan inspiroivia askartelutöitä, joiden parissa käsillä tekemisestä pitävät viihtyvät varmasti illasta toiseen. Jokaisesta numerosta löytyy runsaasti erilaisia ohjeita, joiden parissa riittää puuhaa pitkäksi aikaa. Hyvät ja toimivat ohjeet takaavat myös sen, että askartelijat kokevat onnistumisen iloa. Lehden kustantajana toimii Kolmiokirja Oy.

Kauneimmat Askartelut yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Suuri käsityö tarjousKauneimmat käsityöt tarjousIhana tarjousTaika tarjousAskartelun idealehti Taika tarjousKotiliesi Käsityö tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?