Iisakin Siluettiristikot -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Iisakin Siluettiristikot
12 lehteä 48,00€
» Tilaa lahjaksi

Itse siluettiristikoiden ideana on täyttää ruudukko värittämällä ruutuja. Jokaisella pysty- ja vaakarivillä on numerot, joiden mukaan päätellään, mikä ruutu tulee värittää. Lopuksi väritetyistä ruuduista muodostuu jokin kuva. Ristikoiden ratkomisella voidaan myös ansaita rahaa. Iisakin siluettiristikot -lehti antaa rahapalkintoja, jotka arvotaan oikein ratkaisseiden lukijoiden kesken. Rahapalkinnot arvotaan jokaisesta tehtävästä, ja ne houkuttelevat jo sinällään lukijaa ostamaan juuri kyseisen lehden. Rahapalkinnot vaihtelevat parista kympistä jopa useampaan sataan, joten siinä on hyvä keino ruveta tienaamaan hieman taskurahaa!

 

Kehittävää ajanvietettä

Iisakin Siluettiristikot tarjoaa lukijalleen kehittävää ajanvietettä ja vieläpä niin, ettei sen parissa varmasti tule tylsää! Siluettiristikot sopivat niin nuoremmille kuin vanhemmillekin, ja niitä tehdessä aika saadaan kulumaan mukavasti vaikka olohuoneen sohvalla tai kesämökin terassilla. Sateiset kesäpäivätkin kuluvat nopeasti, kun ei tarvitse etsiä tekemistä. Suurin osa Iisakin Siluettiristikoiden lukijoista on naisia, mutta myös miehet ovat ahkerasti siluettiristikoiden kimpussa tilastoista huolimatta. Siluettiristikot saattavat olla haasteellisia nuoremmille lukijoille, mutta loogisen ajattelun kehittäjänä siluettiristikko sopii kyllä kaikenikäisille. Tehtävät sopivat luonteeltaan kaikenlaisille ihmisille, tosin kärsivällisyys on hyve niitä väkertäessä. Siluettiristikot, kuten sudoku, ovat numeroihin perustuvia ristikkoja, joten myös matemaattinen ajattelu kehittyy ristikoita tehdessä.

Iisakin Siluettiristikot on uuden ajan ristikkolehti

 

Nykyään kuullaan monen sanovan, että ristikot ovat vanhanaikaista ajanvietettä, mummojen hommaa, pappojen hauskanpitoa. Näinkö on? Ei tosiaankaan! Ristikoita tekevät edelleen nuoretkin, tosin monet ovat siirtyneet tekemään niitä elektronisilla laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Iisakin siluettiristikot ovat toistaiseksi saatavilla vain painettuna versiona, mutta lienee mahdollista, että tulevaisuudessa niitäkin päästään ratkomaan myös netissä. Myös vanhemmat sukupolvet ovat jo tottuneet ratkomaan ristikoita netissä, joskin heille vielä tutumpaa on painettu ristikkolehti. Niin kauan kuin ristikkolehtiä kauppojen rekeistä myydään, niillä lienee lukijoita. Siluettiristikot itsessään ovat mukavampia tehdäkin painettuun lehteen, sillä ruutujen värittäminen ja kuvan muodostuminen ei ole yhtään niin jännittävää hiirellä klikatessa kuin itse värittäessä.

Iisakin Siluettiristikot yhteenveto

  • Iisakin Siluettiristikot tarjous: 12 lehteä / 48,00€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)