Hyväntuulen Ristikot Albumi -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Hyväntuulen Ristikot Albumi
4 lehteä 15,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Hyväntuulen Ristikot Albumi ilmestyy neljä kertaa vuoddessa. Lehteä on tituleerattu ristikkokansan suosikiksi, koska eritasoisten tehtävien joukossa on jokaiselle jotakin, ja lehti on mukavaa ja hauskaa ajanvietettä. Ostamalla sen lehtipisteestä 3,95€ hintaan, tai tilaamalla lehti kotiin, ja ratkomalla tehtäviä, voidaan osallistua kilpailuihin, ja voittaa rahaa. Lehti sisältää kätevän irrotettavan palkintotehtäväosion, jolla voidaan ottaa osaa esim. 444 € päävoiton arvontaan, sekä voittaa pienempiä voittosummia, kuten vuodenaikoihin liittyviä kilpailuja. Ratkomisaikakin on pitkä, ja siten voidaan osallistua useampiin kilpailuihin. Monipuolisia tehtäviä ratkoessa aika saadaan kulumaan rattoisasti, ja aivojen aktivoimisenkin kannalta ristikoiden ratkominen on hyödyllistä. Esim. piilosana-tehtävät vaativat nokkeluutta, ja sokkelo-tehtävät ratkaistaan valitsemalla oikea reitti loppupisteeseen. Koska tehtävien vaikeustaso ei ole korkea, ne soveltuvat lähes kaikenikäisille, vaikka koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksi tai seuraksi automatkoille ja kesämökeille. Rentoutumisenkin kannalta ristikot ovat hyvä valinta.

 

Hyväntuulen Ristikot Albumi sisältää perinteisiä ristikoita, kuva- ja sanaristikoita, jotka ovat yleisimpiä ristikoita Suomessa. Lisäksi lehdessä on myös anagrammeja ja kryptoja, joita niitäkin on kahdenlaisia. Lehdestä löytyy myös sanahakuja ja sanasijoituksia. Sanahaut muodostuvat taulukkomuotoon piilotetuista sanoista, joko vaaka- tai pystysuoraan, tai sitten vinottain. Sanasijoituksessa tulee eripituisia sanoja sijoittaa oikealla tavalla tyhjään ruudukkoon. Lehti voidaan tilata kestotilauksena tai määräaikaisena, mutta se voidaan myös tilata lahjaksi. Jos halutaan tutustua etukäteen joihinkin lehden ristikoista tai tehtävistä, voidaan vierailla Kolmiokirja Oy:n verkkosivuilla, ja varmistua kyseisen lehden ottamisesta mukaan esim. lomareissulle.

 

Samankaltaisia lehtiä ovat kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Hyväntuulen Ristikot ja joka toinen kuukausi ilmestyvä Ristikko-Mestari. Hyväntuulen Ristikot Albumissa on kuitenkin enemmän tehtäviä ratkottavana, sillä sivuja siinä on nyt jopa 52, vaikka hinta on pysynyt samana. Lehden lukijoiden enemmistö koostuu naisista, prosentuaalisesti jopa 72 % lukijoista on naisia. Lehden julkaisija on Kolmiokirja Oy, joka on maan johtava viihde-, ristikko- ja harrastelehtien kustantaja. Hyväntuulen ristikot albumin seurassa mieli työskentelee, aika kuluu rattoisasti ja aivot kiittävät.

Hyväntuulen Ristikot Albumi yhteenveto

  • Hyväntuulen Ristikot Albumi tarjous: 4 lehteä / 15,00€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?