#
Hyväntuulen Ristikot Albumi
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi

Hyväntuulen Ristikot Albumi

Valitse sinulle sopivin Hyväntuulen Ristikot Albumi tarjous ja tee tilaus.

4 nroa Huippu-Ristikot Albumi

Huippu-Ristikot Albumi thumb

15,75


lisätietoa

4 nroa Huippu-Ristikot Albumi

Huippu-Ristikot Albumi thumb

15,75


lisätietoa

4 nroa Huippu-Ristikot Albumi

Huippu-Ristikot Albumi thumb

15,75


lisätietoa


Hyväntuulen Ristikot Albumi -lehti, tarjous & tilaus

Hyväntuulen Ristikot Albumi ilmestyy neljä kertaa vuoddessa. Lehteä on tituleerattu ristikkokansan suosikiksi, koska eritasoisten tehtävien joukossa on jokaiselle jotakin, ja lehti on mukavaa ja hauskaa ajanvietettä. Ostamalla sen lehtipisteestä 3,95€ hintaan, tai tilaamalla lehti kotiin, ja ratkomalla tehtäviä, voidaan osallistua kilpailuihin, ja voittaa rahaa. Lehti sisältää kätevän irrotettavan palkintotehtäväosion, jolla voidaan ottaa osaa esim. 444 € päävoiton arvontaan, sekä voittaa pienempiä voittosummia, kuten vuodenaikoihin liittyviä kilpailuja. Ratkomisaikakin on pitkä, ja siten voidaan osallistua useampiin kilpailuihin. Monipuolisia tehtäviä ratkoessa aika saadaan kulumaan rattoisasti, ja aivojen aktivoimisenkin kannalta ristikoiden ratkominen on hyödyllistä. Esim. piilosana-tehtävät vaativat nokkeluutta, ja sokkelo-tehtävät ratkaistaan valitsemalla oikea reitti loppupisteeseen. Koska tehtävien vaikeustaso ei ole korkea, ne soveltuvat lähes kaikenikäisille, vaikka koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksi tai seuraksi automatkoille ja kesämökeille. Rentoutumisenkin kannalta ristikot ovat hyvä valinta.

 

Hyväntuulen Ristikot Albumi sisältää perinteisiä ristikoita, kuva- ja sanaristikoita, jotka ovat yleisimpiä ristikoita Suomessa. Lisäksi lehdessä on myös anagrammeja ja kryptoja, joita niitäkin on kahdenlaisia. Lehdestä löytyy myös sanahakuja ja sanasijoituksia. Sanahaut muodostuvat taulukkomuotoon piilotetuista sanoista, joko vaaka- tai pystysuoraan, tai sitten vinottain. Sanasijoituksessa tulee eripituisia sanoja sijoittaa oikealla tavalla tyhjään ruudukkoon. Lehti voidaan tilata kestotilauksena tai määräaikaisena, mutta se voidaan myös tilata lahjaksi. Jos halutaan tutustua etukäteen joihinkin lehden ristikoista tai tehtävistä, voidaan vierailla Kolmiokirja Oy:n verkkosivuilla, ja varmistua kyseisen lehden ottamisesta mukaan esim. lomareissulle.

 

Samankaltaisia lehtiä ovat kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Hyväntuulen Ristikot ja joka toinen kuukausi ilmestyvä Ristikko-Mestari. Hyväntuulen Ristikot Albumissa on kuitenkin enemmän tehtäviä ratkottavana, sillä sivuja siinä on nyt jopa 52, vaikka hinta on pysynyt samana. Lehden lukijoiden enemmistö koostuu naisista, prosentuaalisesti jopa 72 % lukijoista on naisia. Lehden julkaisija on Kolmiokirja Oy, joka on maan johtava viihde-, ristikko- ja harrastelehtien kustantaja. Hyväntuulen ristikot albumin seurassa mieli työskentelee, aika kuluu rattoisasti ja aivot kiittävät.

Muita alan lehtiä

ApuRistikot

13 nroa nyt 39,90

Matin Helpot Ristikot

8 nroa nyt 19,90

Hyväntuulen Kryptot

10 nroa nyt 25,20

Seura SuperRistikot ja Sudokut

10 nroa nyt 69,00

Helpot Mega Ristikot

6 nroa nyt 17,25

Ristikko-Potti

6 nroa nyt 18,00

Krypto-Leijona

6 nroa nyt 18,00

Iisakin Siluettiristikot

12 nroa nyt 33,60

Sudoku Ässä

6 nroa nyt 20,25

Ristikkosuosikit

12 nroa nyt 27,30

Ristikko-Leijona

6 nroa nyt 18,00

Helpot Lempi-Ristikot

6 nroa nyt 18,00

Hyväntuulen Ristikot

6 nroa nyt 18,00

Ristikko Raketti

6 nroa nyt 17,25

Lempi Ristikot Extra

6 nroa nyt 17,25