#
HerkkuLeivonta
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi

HerkkuLeivonta

Nyt ei löytynyt sopivia HerkkuLeivonta tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

5 nroa nyt 29,90

2 nroa nyt 7,95

HerkkuLeivonta -lehti, tarjous & tilaus

HerkkuLeivonta on kaikille innokkaille jauhopeukaloille suunnattu leivonnaisten erikoislehti, joka on tulvillaan suussa sulavien herkkujen ohjeita. Lehti on uusi tulokas leivontalehtien rintamalla, mutta erottuu muista lehdistä oman tyylinsä ansiosta. Lehden maukkaiden reseptien avulla innokkaat kotileipurit loihtivat upeita herkkuja niin arkeen kuin juhlaan, olipa kyse joulusta tai vapusta. Lehdestä löytyy kulloiseenkin vuodenaikaan tai juhlakauteen sopivia reseptejä, jolloin leipomiselle jää enemmän aikaa, kun reseptejä ei tarvitse etsiä lehteä kauempaa. Resepteissä hyödynnetään myös eri vuodenaikoina saatavilla olevia kauden raaka-aineita, kuten omenia syksyllä.

 

Lehti soveltuu kaikille leipureille, niin kokeneille leipureille kuin vasta-alkajille, sillä leivonnaisten ohjeissa kerrotaan selkeästi, mitä missäkin vaiheessa pitää tehdä. Onnistuneet leivonnaiset innostavat jatkamaan leipomisharrastusta. Lehdestä löytyy niin arkeen kuin juhlaa sopivia ohjeita, joiden avulla jokainen leipoja onnistuu loihtimaan pöytään niin suolaiset kuin makeat herkut. Kokenut leipuri voi myös helposti muokata resepteistä omanlaisensa. Lehdessä on tarjolla perinteisten leivonnaisten ohjeita sekä kaikkein viimeisimpiä trendikkäitä herkkuja. Lisäksi lehdessä on paljon ohjeita, joihin ei tarvita perustarvikkeita kummempia aineita, joten kauppaan ei tarvitse lähteä leipomisinnostuksen iskiessä. Lehdestä löytyy myös runsaasti ohjeita kokeilunhaluisille leipureille. Jokaiselle leipurille tulee joskus vastaan tilanteita, jolloin leivonnainen ei onnistu.

 

HerkkuLeivonta-lehden neuvontapalstalta voidaan löytää niksejä, joiden avulla epäonnistunut leivonnainen saadaan onnistumaan. Neuvontapalsta ilmestyy joka numerossa, ja siitä kannattaakin lukea asiantuntevat neuvot ja niksit leipomiseen. Kakkujen koristelu on hyvin oleellinen osa leivontaa, mutta koristeiden tekeminen tuottaa valitettavan usein päänvaivaa. HerkkuLeivonta-lehden leivontakoulusta löydetään onneksi apu tähän ongelmaan, sillä leivontakoulussa opetetaan, kuinka kakunkoristeita tehdään myös kotona. Tämän jälkeen kakkujen koristelu käykin erittäin helposti.

 

Lehti on myös pullollaan upeita kuvia, jotka houkuttelevat leipureita kokeilemaan reseptejä tai inspiroivat kehittelemään reseptistä omia versioita. Kuvista saadaan myös inspiraatiota herkkujen tarjoilua ja houkuttelevia kattauksia varten. HerkkuLeivonta-lehdellä on verkkosivusto, jossa on tarjolla maukkaiden herkkujen reseptejä. Sivustolla voidaan myös osallistua lehden järjestämiin kilpailuihin. Lehden ihanien reseptien avulla maukkaat ja makeat leivonnaiset onnistuvat kotona todella helposti. HerkkuLeivonta-lehteä kustantaa Kolmiokirja.

Muita alan lehtiä

5 nroa nyt 29,90

2 nroa nyt 7,95