Helpot Lempi-Ristikot -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Helpot Lempi-Ristikot
8 lehteä 17,25€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Ristikoiden täyttäminen on vanha harrastus. Suomen ensimmäinen ristikkotehtävä on julkaistu jo vuonna 1925, vain 17 vuotta maailman ensimmäisen julkaistun ristikon jälkeen. Tämän suositun ja älyä kehittävän harrastuksen ensimmäinen julkaisija oli New York World -lehti, jonka joulunumerossa oli maailman ensimmäinen sanaristikko ”Word-Cross Puzzle”. Suomen ensimmäinen ristikko julkaistiin Suomen Kuvalehdessä, mutta ristikon laatija onnistui piiloutumaan nimimerkin taakse niin perusteellisesti, että laatijan nimi on yhä arvoitus. Salaperäisen ristikon tekijän nimimerkki oli Suometar, ja arvellaan että nimimerkin taakse kätkeytyy Seere Salminen, mutta varmuutta asiasta ei ole.

 

Maailmalla suosituimmat ristikot ovat sanavihjein varustettuja, mutta suomalaisten suosiossa ovat erityisesti kuvavihjein varustetut ristikot. Suomen ensimmäinen kuvaristikko julkaistiin maaliskuussa 1955, ja sen laatijana oli shakkimestari Osmo Kaila.

 

Ristikoiden täyttäminen ei ole välineurheilua sillä tarvitaan vain hyvä kynä ja sopiva ristikkolehti, kuten Helpot Lempi Ristikot. Pulmien ratkaiseminen sopii kaiken ikäisille, ja ristikon täyttäjä kilpailee vain itseään vastaan, joten voitto on aina varma. Samalla voidaan voittaa muutakin kuin itsensä sillä lehdessä on monta huikeaa palkintoristikkoa, joista voi voittaa rahaa puhtaana käteen. Mikäpä olisi mukavampaa kuin mielenkiintoinen harrastus, josta voi vieläpä voittaa itselleen rahaa? Harrastus on hyvä aloittaa laadukkaalla lehdellä, Helpoilla Lempi Ristikoilla. Lehti sisältää monia tehtäviä, jotka tuovat piristystä päivään ja onnistumisen riemua elämään. Tylsät hetket vaihtuvat mielenkiintoisten pähkinöiden ratkaisemiseen.

 

Tai miltä kuulostaa ristikoiden täyttäminen yhdessä jonkun muun kanssa? Siitä voi kehkeytyä mielenkiintoinen älyjen mittely. Helpot Lempi-Ristikot on lehti, jonka kanssa aika kuluu mukavasti joko ihan yksin tai parhaan kaverin kanssa. Ristikoita voidaan täyttää myös yhdessä, silloin onnistumisen ilokin on yhteinen ilo. Ystävä tai kumppani saattaa tietää asioita, joita ei muista ja päinvastoin. Ristikoiden täyttämisestä voidaan tehdä harrastus itselle tai yhteiseksi harrastukseksi. Aloita tilaamalla Helpot Lempi Ristikot heti.

Helpot Lempi-Ristikot yhteenveto

  • Helpot Lempi-Ristikot tarjous: 8 lehteä / 17,25€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?