#

Lehdet

#
Maalla
  • Normaali tilaushinta: 45,50€
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Ilmestyy: 9 kertaa / vuosi

Maalla

Valitse sinulle sopivin Maalla tarjous ja tee tilaus.

5 nroa Maalla

Maalla thumb

29,00


lisätietoa

5 nroa Maalla

Maalla thumb

29,00


lisätietoa

5 nroa Maalla

Maalla thumb

29,00


lisätietoa


Maalla -lehti, tarjous & tilaus

Maalla on ensimmäinen suomalainen country living -lehti. Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä ja mielekkäästä asumisesta maaseudulla, Maalla on oikea lehti sinulle.

 

Maalla välittää mielenrauhaa arkisen kiireen keskellä. Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan ja juurevaan elämäntapaan. Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi löydät lehden sivuilta hyödyllisiä palstoja, joista on helppo poimia ajankohtaisia ideoita sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan.

 

Joka numerossa on ihana tee itse -osio, jossa annetaan ohjeet lähiruokaan, käsitöihin, nikkarointiin sekä vanhan kunnostukseen. Nostalgiaa kaipaaville löytyy ihania keräilykohteita, talonpoikaisantiikkia sekä mielenkiintoista perinnetietoa. Maalla-lehti ilmestyy 9 kertaa vuodessa.

 

Katso uusin tarjous ja tilaa Maalla lehti nyt!

Maalla on maalaisromanttinen lifestyle lehti

Maalla lehti on ihana, täysin oman tyylisensä lehti, joka saa Suomessa etsiä vertaistaan. Se on maalaisromanttinen lifestylelehti henkeen ja vereen, sillä maalaisromantiikka ei jää pelkästään sisustuksen ja pinnan tasolle, vaan menee syvälle elämän kokonaisvaltaiseen leppoistamiseen.

 

Maalla lehdessä pääset maistamaan ihania lähiruokia, ainakin mielikuvissasi, sillä jokaisessa lehdessä on ajankohtaisia, sesongin mukaisia, uusia ja perinteisiä ohjeita. Lehdestä löytyy niin mökit, terassit, pienet ja isot kodit ja huvilat kuin ihanat parvekkeetkin. Varsinkin kevään ja kesän numeroissa annetaan paljon tilaa puutarhalle ja puutarha-asioille, annetaan vinkkejä ja ideoita oman puutarhan monipuolistamiseen ja persoonallistamiseen. Jokaisessa lehdessä ääneen pääsevät myös asukkaat, jotka voivat kertoa oman vinkkelinsä maalaiselämästä.

 

Jokaisessa lehdessä on käytännöllinen, kaunis ja kätevä tee se itse-osio, jossa annetaan vinkkejä ja ohjeita erilaisiin pieniin nikkarointeihin, tuunaukseen ja kaikenlaiseen pieneen sisustuamiseen niin sisällä kuin ulkona. Osiossa taiotaan kaikkea mahdollista myös kierrätysmateriaaleista, kuten trukkilavoista, harmaasta latolaudasta ja heinäseipäistä.

 

Jokainen lehti itsessään on kuin elämys, sillä tunnelma on lehdessä a ja o, jokainen aukeama tehdään niin, että haluttu tunnelma ja maalaiselämän leppoisa fiilis välittyy lehdestä. Lehti antaa siis ihana keitaan keskellä kiireistä arkea.

Maalla lehti lahjaksi

Voisi kuvitella, että maalaisromanttista sisustusta ja elämää rakastavalle ei paljon parempaa lahjaa voi keksiä kuin Maalla-lehti! Tässä onkin loistava lahjaidea vaikka äitienpäiväksi tai syntymäpäiväksi.

 

Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin muutkin tilaukset ja siihen saa mukaan Maalla-lehden huikeat tilaajalahjat. Tilaajalahja lähetetään aina noin kuukauden kuluttua tilauksesta, ja yleensä sen saa valita itse muutamasta vaihtoehdosta. Usein tilaajalahjoina on esimerkiksi laadukkaita liinoja, lakanoita tai sisustustavaraa.

 

Lahjatilaus on usein kätevin olla määräaikainen, mutta myös kestotilauksena voi tilata lehden lahjaksi. Kestotilauksen voi ilmoittaa päättyväksi tilausjakson loppuun vaikka jo samana päivänä tilauksen tekemisestä. Näin tilauksen peruuttaminen ei pääse unohtumaan.

Muita alan lehtiä

Gloria

6 nroa nyt 35,00

6 nroa nyt 28,00

7 nroa nyt 29,00

Glorian koti

6 nroa nyt 35,00

Avotakka

6 nroa nyt 29,90

Kotivinkki

8 nroa nyt 29,90

Voi hyvin

7 nroa nyt 29,90

14 nroa nyt 64,00

Deko

6 nroa nyt 29,00

14 nroa nyt 75,00

14 nroa nyt 75,00

12 nroa nyt 39,60

Inferno

6 nroa nyt 47,50

4 nroa nyt 29,00

6 nroa nyt 37,00