#
EDGE Magazine
  • Julkaisija: Krookmedia Oy
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi

EDGE Magazine

Nyt ei löytynyt sopivia EDGE Magazine tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

4 nroa nyt 24,90

6 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

8 nroa nyt 50,20

3 nroa nyt 29,00

5 nroa nyt 39,60

13 nroa nyt 54,00

7 nroa nyt 28,90

6 nroa nyt 47,50

EDGE Magazine -lehti, tarjous & tilaus

EDGE-magazine on jokaisen freestylehiihdosta, alppilajeista tai muista talvisista ulkoilulajeista kiinnostuneen valinta lukukokemukseksi neljä kertaa vuodessa. Lehden sisältö on korkeatasoisesti tuotettu niin kirjoituksiltaan kuin kuvitukseltaankin – lehden kuvat ovat vauhdikkaan räiskyviä, laadukkaita tilannekuvia, ja ne suorastaan kutsuvat mukaan alppilajien tunnelmaan! Lehdestä jokainen voi löytää aina jotakin uutta tai inspiroivaa käytännönläheisistä liikuntavinkeistä ja -esittelyistä syväluotaavan mielenkiintoisiin ja lämminhenkisiin haastatteluihin.

 

Lehdestä voidaan poimia myös ajankohtaista tietoa eri alppilajien tapahtumista ja kilpailuista niin Suomessa kuin ulkomaillakin, viimeisimpiä välinetestejä ja uutuusvälineitä arvosteluineen sekä muuta tuoretta tietoa talvisista lajeista. Lehti tavoittaa 15000 painoksen levikillään jopa 60 00 innokasta lukijaa, jotka ovat tutkimusten mukaan 15-45-vuotiaita laskettelusta ja ulkoilmaelämästä kiinnostuneita liikunnan ystäviä. Lehteä kustantaa Krook Media Oy, jonka valikoimista löytyy myös muita urheilu- ja vapaa-ajan harrastuslehtiä. Lehti onkin ammattimaisesti toteutettu – lehden sisältöön tutustuessa voi helposti huomata, että se on tuotettu suurella sydämellä ja puhtaasta kiinnostuksesta ja arvostuksesta alppilajeja ja muita talviurheiluharrasteita kohtaan: kuvien laatuun on panostettu, ja niistä on haluttu tehdä mahdollisimman paljon puhuvia. Lisäksi kirjoitukset on laadittu ammattitaitoisesti.

 

Lehti haluaa välittää tiedon lisäksi myös tunnelmaa ja yksityiskohtaisia aistimuksia niin tapahtumista kuin yksittäisistä tilanteistakin – lehti haluaa lukijansa olevan kuvien välityksellä siellä missä tapahtuu. EDGEmagazine pyrkiikin tällä tavoin olemaan kilpaileviin lehtiin nähden enemmän tapahtumien sykkeessä muutenkin kuin vain tavanomaisten artikkeleiden kautta. Lehden omilta kotisivuilta ja facebookista löytyviltä sivuilta voidaan myös lukea päivitettyjä uutisia ajantasaisesti ja saada lisää laadukkaasti tuotettua materiaalia tutkittavaksi. Kotisivuille päivittyvät esimerkiksi lehden julkaisukertojen välissä tapahtuvat uusimmat uutiset, tapahtumat ja erilaiset videoklipit. Kotisivujen kautta voidaan myös tilata lehti edulliseen hintaan.

 

EDGE-magazine-lehti voidaan tilata suoraan kotiin, mutta se löytyy myös useista hyvin varustetuista kioskeista ja myymälöistä. Silmät kannattaa siis pitää auki seuraavan kerran, kun ollaan etsimässä itselle mielenkiintoista, liikuntaan ja urheiluun liittyvää lukemista! Lehti lähetetään myös automaattisesti kaikille suomalaisten hiihtoseurojen jäsenille, Ski Sport Finlandin yhteistyöjäsenille sekä lisenssilaskijoille. Lehti kulkee siis elämäntapaliikkujien ja talvilajien harrastajien elämässä mukana!

Muita alan lehtiä

4 nroa nyt 24,90

6 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

8 nroa nyt 50,20

3 nroa nyt 29,00

5 nroa nyt 39,60

13 nroa nyt 54,00

7 nroa nyt 28,90

6 nroa nyt 47,50

3 nroa nyt 25,00

3 nroa nyt 25,00

26 nroa nyt 83,85

6 nroa nyt 49,00

24 nroa nyt 195,00