#
Bodytreeni
  • Julkaisija: Karprint Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi

Bodytreeni

Nyt ei löytynyt sopivia Bodytreeni tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

3 nroa nyt 16,90

11 nroa nyt 45,00

9 nroa nyt 39,90

13 nroa nyt 59,00

4 nroa nyt 28,80

10 nroa nyt 69,70

10 nroa nyt 73,00

8 nroa nyt 60,00

3 nroa nyt 25,00

Bodytreeni -lehti, tarjous & tilaus

Bodytreeni-lehteä on julkaistu jo yli kolmen vuosikymmenen ajan, ja se onkin saavuttanut klassikkolehden aseman kuntoilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa. Lehti on jokaisen kuntoilusta, salilla treenaamisesta ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneen lukijan tietopaketti. Hyvinvoiva ja vahva keho on monen unelma, ja sen saavuttamiseksi ollaan valmiita tekemään paljon töitä.

 

Unelman saavuttaminen saattaa kuitenkin olla hankalaa yksin, mutta Bodytreeni -lehti inspiroi ja kannustaa jatkamaan eteenpäin, ja lisäksi lehti antaa paljon hyviä vinkkejä kuntoiluun ja terveelliseen elämään. Bodytreeni-lehti käsittelee kuntoilua ja siihen liittyvää elämäntapaa perusteellisesti ja monipuolisesti. Lehdessä kerrotaan voimailusta, kehonrakennuksesta, nyt niin suositusta fitness-urheilusta, monista muista urheilulajeista, kuntosalilla harjoittelemisesta, ravinnosta, terveydestä ja kehon hyvinvoinnista sekä kauneudesta. Lehden sivuilta löytyy paljon hyviä neuvoja ja ohjeita terveellisiä elämäntapoja sekä kuntoharjoittelua varten.

 

Lehdestä voidaan lukea mielenkiintoisia ja inspiroivia haastatteluja, joista voidaan myös löytää vinkkejä omaan treenaamiseen. Lehteen on haastateltu tunnettuja urheilijoita; niin voimailijoita, kehonrakentajia, fitness-urheilijoita kuin muidenkin urheilulajien edustajia. Haastateltuja henkilöitä yhdistää intohimo liikkumiseen, kuntoiluun ja terveisiin elämäntapoihin. Bodytreeni innostaa ja kannustaa lukijaa kuntoilemaan ja elämään terveellisesti sekä huolehtimaan omasta kehostaan ja sen hyvinvoinnista. Lehti on suunnattu kuntoilusta intohimoisesti kiinnostuneille lukijoille, mutta se kannustaa myös vasta-alkajia tutustumaan kuntoilun maailmaan. Lehti käsittelee kuntoilua monipuolisesti ja tuo esiin sekä perinteisiä että uudempia harjoittelumenetelmiä.

 

Lehden sivuilta löydetään monien eri lajien asiantuntijoiden neuvoja, joiden avulla kuntoilua ja omia elämäntapoja voidaan parantaa. Lehti ei ainoastaan keskity kunto- ja lihasharjoitteluun, vaan pyrkii kiinnittämään lukijan huomion kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Bodytreeni-lehdessä kerrotaan ravinnon merkityksestä kehon hyvinvoinnille ja annetaan hyödyllisiä ohjeita kehon ja lihasten huoltoa varten. Ravinto-osuudessa kerrotaan, kuinka ravinto ja vitamiinit vaikuttavat elimistöön, ja neuvotaan millaista ruokaa kuntoilijan tulisi syödä ja millaista ei. Lehden neuvoja noudattamalla oma keho voi paremmin ja kuntoilukin sujuu helpommin.

 

  • Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokaisen lehden mukana tulee 24-sivuinen kuntoiluun keskittyvä irrotettava liite.

  • Lehteä kustantaa Karprint Oy.

  • Lehti voidaan lukea paperiversiona tai digilehtenä.

Muita alan lehtiä

4 nroa nyt 24,90

6 nroa nyt 29,90

5 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

4 nroa nyt 35,00

5 nroa nyt 39,60

10 nroa nyt 73,00

8 nroa nyt 60,00

3 nroa nyt 25,00

5 nroa nyt 54,00

6 nroa nyt 34,00