#
Antiikki ja Taide
  • Julkaisija: Karprint Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi

Antiikki ja Taide

Nyt ei löytynyt sopivia Antiikki ja Taide tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

10 nroa nyt 54,90

12 nroa nyt 125,00

6 nroa nyt 38,00

5 nroa nyt 32,90

6 nroa nyt 156,00

Antiikki ja Taide -lehti, tarjous & tilaus

Antiikki ja Taide -erikoislehteä on julkaistu vuodesta 2013 lähtien, ja lehden kustantajana toimii Karprint Oy. Lehti on suunnattu erityisesti antiikista, taiteesta ja esineiden keräilystä ja kunnostamisesta kiinnostuneille lukijoille ja harrastajille. Lehden pääpaino on antiikin laaja-alaisessa käsittelyssä, mutta lehdessä annetaan paljon huomiota myös suomalaisille taideaarteille, taiteen keräilijöille ja mesenaateille. Lisäksi lehti ammentaa tietoa suomalaisen arjen historiasta, ja lehdestä voidaankin lukea oman kotiseudun historiasta kiinnostuneiden henkilöiden mielenkiintoisia haastatteluja.

 

Lehti johdattaa lukijan sekä antiikin ja antiikki- ja taide-esineiden että suomalaisen arjen historian kiehtovaan maailmaan. Lehdessä annetaan hyödyllistä tietoa antiikkiesineistä, taiteesta ja muun muassa vanhojen tavaroiden ja rakennusten entisöinnistä sekä valotetaan lukijalle, kuinka erilaisia tavaroita valmistettiin ennen. Lehdestä voidaan löytää lukuisia antiikin ja taiteen asiantuntijoiden haastatteluja, joista voidaan etsiä hyödyllistä tietoa esimerkiksi omaa keräilyharrastusta varten. Antiikki ja Taide -lehti ei ole ainoastaan harvinaisten ulkomaisten antiikki- ja taide-esineiden keräilystä kiinnostuneille tarkoitettu lehti, vaan lehden avulla lukija tutustuu myös suomalaisiin keräilyaarteisiin sekä suomalaisessa arjessa ja juhlassa käytettyihin vanhoihin esineisiin ja niiden keräilyyn.

 

Lehdessä kerrotaan muun muassa vanhojen suomalaisten esineiden, kuten valaisimien, ikkunoiden, ovien ja rakennusten entisöinnistä sekä harrastelijoiden omakohtaisista keräilyyn ja entisöintiin liittyvistä kokemuksista. Lehti antaa myös valtavasti tietoa suomalaisen arjen kiehtovasta historiasta eri puolilta Suomea. Lehteä ei siis ole tarkoitettu ainoastaan esineiden keräilystä innostuneille harrastelijoille, vaan se sisältää paljon luettavaa myös Suomen historiasta kiinnostuneille lukijoille. Lehti onkin valtaisa tietopaketti, jossa antiikkiin ja taiteeseen liittyviä asioita käsitellään monipuolisesti ja monesta lukijaa kiinnostavasta näkökulmasta. Tästä syystä lehti erottuukin hyvin muiden antiikkilehtien joukosta.

 

Lehti tarjoaa myös mielenkiintoista luettavaa niin kokeneille keräilijöille ja antiikin harrastajille kuin aiheesta vasta kiinnostuneille. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jokaisessa numerossa riittää valtavasti luettavaa, ja lehti inspiroi lukijaa etsimään vanhoja aarteita tai kunnostamaan jo löytyneitä vanhoja esineitä. Antiikki ja Taide -lehteä voidaan lukea sekä perinteisenä paperisena lehtenä että digilehtenä.

Muita alan lehtiä

10 nroa nyt 54,90

12 nroa nyt 125,00

6 nroa nyt 38,00

6 nroa nyt 156,00

5 nroa nyt 32,90