Antiikki ja Taide -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Antiikki ja Taide
6 lehteä 43,00€
» Tilaa lahjaksi

Antiikki ja Taide -erikoislehteä on julkaistu vuodesta 2013 lähtien, ja lehden kustantajana toimii Karprint Oy. Lehti on suunnattu erityisesti antiikista, taiteesta ja esineiden keräilystä ja kunnostamisesta kiinnostuneille lukijoille ja harrastajille. Lehden pääpaino on antiikin laaja-alaisessa käsittelyssä, mutta lehdessä annetaan paljon huomiota myös suomalaisille taideaarteille, taiteen keräilijöille ja mesenaateille. Lisäksi lehti ammentaa tietoa suomalaisen arjen historiasta, ja lehdestä voidaankin lukea oman kotiseudun historiasta kiinnostuneiden henkilöiden mielenkiintoisia haastatteluja.

 

Lehti johdattaa lukijan sekä antiikin ja antiikki- ja taide-esineiden että suomalaisen arjen historian kiehtovaan maailmaan. Lehdessä annetaan hyödyllistä tietoa antiikkiesineistä, taiteesta ja muun muassa vanhojen tavaroiden ja rakennusten entisöinnistä sekä valotetaan lukijalle, kuinka erilaisia tavaroita valmistettiin ennen. Lehdestä voidaan löytää lukuisia antiikin ja taiteen asiantuntijoiden haastatteluja, joista voidaan etsiä hyödyllistä tietoa esimerkiksi omaa keräilyharrastusta varten. Antiikki ja Taide -lehti ei ole ainoastaan harvinaisten ulkomaisten antiikki- ja taide-esineiden keräilystä kiinnostuneille tarkoitettu lehti, vaan lehden avulla lukija tutustuu myös suomalaisiin keräilyaarteisiin sekä suomalaisessa arjessa ja juhlassa käytettyihin vanhoihin esineisiin ja niiden keräilyyn.

 

Lehdessä kerrotaan muun muassa vanhojen suomalaisten esineiden, kuten valaisimien, ikkunoiden, ovien ja rakennusten entisöinnistä sekä harrastelijoiden omakohtaisista keräilyyn ja entisöintiin liittyvistä kokemuksista. Lehti antaa myös valtavasti tietoa suomalaisen arjen kiehtovasta historiasta eri puolilta Suomea. Lehteä ei siis ole tarkoitettu ainoastaan esineiden keräilystä innostuneille harrastelijoille, vaan se sisältää paljon luettavaa myös Suomen historiasta kiinnostuneille lukijoille. Lehti onkin valtaisa tietopaketti, jossa antiikkiin ja taiteeseen liittyviä asioita käsitellään monipuolisesti ja monesta lukijaa kiinnostavasta näkökulmasta. Tästä syystä lehti erottuukin hyvin muiden antiikkilehtien joukosta.

 

Lehti tarjoaa myös mielenkiintoista luettavaa niin kokeneille keräilijöille ja antiikin harrastajille kuin aiheesta vasta kiinnostuneille. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jokaisessa numerossa riittää valtavasti luettavaa, ja lehti inspiroi lukijaa etsimään vanhoja aarteita tai kunnostamaan jo löytyneitä vanhoja esineitä. Antiikki ja Taide -lehteä voidaan lukea sekä perinteisenä paperisena lehtenä että digilehtenä.

Antiikki ja Taide yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Avotakka tarjousDeko tarjousAntiikki & Design tarjousGlorian Antiikki & Design tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Merja585
Erittäin hyvä lehti, mikä on aina ajankohtainen. Vanhat lehdet ei vanhene muiden lehtien tavoin vaan säilyttävät itsessään arvon. Kauniit kuvat ja mielenkiintoiset artikkelit tekevät lehdestä erittäin laadukkaan. Suosittelen kaikille antiikin harrastajille!
Teuvo5
Erittäin kattava ja asinatunteva antiikkilehti. Mielenkiitoisia juttuja ja tosi hienoja kuvia.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?