Pelit -lehti, tarjous & tilaus

15.0
(1)
Pelit
7 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Pelit-lehti luetaan tarkasti kannesta kanteen ja siihen palataan useamman kerran, sen verran tiivistä tekstiä se sisältää. Lehti sisältää nimittäin kaiken kiinnostavan, mitä tietokonepelejä aktiivisesti harrastava haluaa tietää.

 

Pelit-lehden sisältö koostuu uutuuspelien esittelystä, klassikkojen ruotimisesta sekä pelimaailman ajankohtaisjutuista ja uutisista. Peliarvostelut ovat tietysti lehden keskeisintä sisältöä, mutta lehdessä pohdiskellaan myös ilmiöitä sekä Suomen pelien maailmaa.

 

Lehti on suunnattu nuorille miehille sekä kaikille muillekkin aktiivisille peliharrastajille, jotka haluavat satsata sekä ajallisesti että rahallisesti harrastukseensa. Pelit-lehden tilaajat haluavat olla ensimmäisenä perillä alan uutuuksista ja tietää mitä mahdollisesti on tulevaisuudessa tulossa, mihin suuntaan ala kehittyy. Pelit-lehden tilaajille pelaaminen on usein elämäntapa.

 

Olennainen osa Pelit-lehteä on myös verkkosivusto Pelit.fi, jossa lukuisat blogit tuovat lisäsisältöä lehden juttujen oheen. Sivustolla käydään myös vilkasta peleihin liittyvää keskustelua.


Tilaajalahjaksi
1 nro kaupan päälle

Pelit yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousTekniikan Maailma tarjousKoululainen tarjousTuulilasi tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousDigikuva tarjousAku Ankka Juniori tarjousMikrobitti tarjousKotimikro tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Heiskanen Kimmo4
Töihin tulee Kotimikro, tulee sitä aina siellä kahvitauoilla lueskeltua. Perushyvä lehti. En osaa sanoa mikä noista ois paras. MirkroPC on kans hyvä.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?