Pelit -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Pelit
6 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Pelit-lehti luetaan tarkasti kannesta kanteen ja siihen palataan useamman kerran, sen verran tiivistä tekstiä se sisältää. Lehti sisältää nimittäin kaiken kiinnostavan, mitä tietokonepelejä aktiivisesti harrastava haluaa tietää.

 

Pelit-lehden sisältö koostuu uutuuspelien esittelystä, klassikkojen ruotimisesta sekä pelimaailman ajankohtaisjutuista ja uutisista. Peliarvostelut ovat tietysti lehden keskeisintä sisältöä, mutta lehdessä pohdiskellaan myös ilmiöitä sekä Suomen pelien maailmaa.

 

Lehti on suunnattu nuorille miehille sekä kaikille muillekkin aktiivisille peliharrastajille, jotka haluavat satsata sekä ajallisesti että rahallisesti harrastukseensa. Pelit-lehden tilaajat haluavat olla ensimmäisenä perillä alan uutuuksista ja tietää mitä mahdollisesti on tulevaisuudessa tulossa, mihin suuntaan ala kehittyy. Pelit-lehden tilaajille pelaaminen on usein elämäntapa.

 

Olennainen osa Pelit-lehteä on myös verkkosivusto Pelit.fi, jossa lukuisat blogit tuovat lisäsisältöä lehden juttujen oheen. Sivustolla käydään myös vilkasta peleihin liittyvää keskustelua.


Tilaajalahjaksi
Musta nahkalompakko

Pelit tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

6 Pelit-lehteä + 1 kk lehdet kaupan päälle

6 lehteä 29,00€ 

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousPrinsessa tarjousTekniikan Maailma tarjousKoululainen tarjousTuulilasi tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousMikrobitti tarjousKotimikro tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sini-Maria1
En tykkää animesta :/
Hartikainen Tomi4
Varsin loistava tietopaketti alan harrastajalle, kuitenkin ehkä turhan kaupallisesti suuntautunut ja pinnallinen.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?