Pelit -lehti, tarjous & tilaus

15.0
(1)
Pelit
6 lehteä 29,00€
» Tilaa joululahjaksi

Pelit-lehti luetaan tarkasti kannesta kanteen ja siihen palataan useamman kerran, sen verran tiivistä tekstiä se sisältää. Lehti sisältää nimittäin kaiken kiinnostavan, mitä tietokonepelejä aktiivisesti harrastava haluaa tietää.

 

Pelit-lehden sisältö koostuu uutuuspelien esittelystä, klassikkojen ruotimisesta sekä pelimaailman ajankohtaisjutuista ja uutisista. Peliarvostelut ovat tietysti lehden keskeisintä sisältöä, mutta lehdessä pohdiskellaan myös ilmiöitä sekä Suomen pelien maailmaa.

 

Lehti on suunnattu nuorille miehille sekä kaikille muillekkin aktiivisille peliharrastajille, jotka haluavat satsata sekä ajallisesti että rahallisesti harrastukseensa. Pelit-lehden tilaajat haluavat olla ensimmäisenä perillä alan uutuuksista ja tietää mitä mahdollisesti on tulevaisuudessa tulossa, mihin suuntaan ala kehittyy. Pelit-lehden tilaajille pelaaminen on usein elämäntapa.

 

Olennainen osa Pelit-lehteä on myös verkkosivusto Pelit.fi, jossa lukuisat blogit tuovat lisäsisältöä lehden juttujen oheen. Sivustolla käydään myös vilkasta peleihin liittyvää keskustelua.

Pelit yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

11 Pelit-lehteä

11 lehteä 45,00€ 

Muita alan lehtiä

Systeri tarjousPrinsessa tarjousTekniikan Maailma tarjousKoululainen tarjousTuulilasi tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousMikrobitti tarjousKotimikro tarjousBamse tarjousPelaaja tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Saku2
Ite tilaisin ennemmin pelit -lehden. Pelaaja käsittelee enemmän konsolipelejä ja siks ei ehkä kiinnosta samalla tavalla kun pelit. Toisaalta Pelit lehtee on tullu tilatua jo pidemmän aika, että voi olla tottumuskysymyskin.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?