Metsästys ja kalastus -lehti, tarjous & tilaus

43.8
(4)
Metsästys ja kalastus
5 lehteä 29,00€
» Tilaa joululahjaksi

Metsästys ja Kalastus -lehti tuo lukijoilleen tuoreimman tiedon alalta jokaisen kuukauden alussa. Lehden artikkelit ja teemat ennakoivat ja seuraavat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia.

 

Metsästys ja Kalastus jakaa hyödyllistä tuotetietoa. Käyttökokeissa ovat erämiesten aseet, patruunat, kalastusvälineet sekä vaatteet ja varusteet. Niitä kokeillaan käytännössä. Tuotteista mitataan ja punnitaan kaikki, mikä on oleellista käytön kannalta.Vakiopalstat: Kuukauden kuva, Riistamailta ja Kalavesiltä, M&K Erätarinat ja Tarkkana luonnossa vievät lukijat kotonakin luontoon, metsälle ja kalalle. Suurimmat saaliit ja niiden saajat pääsevät lehteen hirvien ja haukien 10-kerhojen sadon esittelyissä.

 

Vuoden viimeinen numero 13 liikkuu viihteellisillä linjoilla. Se ilmestyy joulun alla ja koostuu kirja-arvosteluista, tarinoista ja reportaaseista.

Metsästys ja kalastus yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Erä tarjousAse & Erä tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Pekka245
Erälehden kanssa parhaita eräaiheisia lehtiä. Metsästyksestä hieman enemmän kiinnostuneena pidän kuitenkin Metsästys ja kalastusta hitusen parempana. KÄytökokeista oon saanu paljon hyviä vinkkejä aseiden hankinnassa. Sitä kautta kyllä maksanu ittensä takas. Suosittelen tilaamaan jos vähänkin tykää liikkua luonnossa tai harrastaa metästystä. Kalastukseen ehkä parempi lehti on erä.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus: