#

Lehdet

#
Seura
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Ilmestyy: 52 kertaa / vuosi

Seura

Valitse sinulle sopivin Seura tarjous ja tee tilaus.

13 nroa Seura - Tilaa edullisesti netistä

Seura - Tilaa edullisesti netistä thumb

29,00


lisätietoa

13 nroa Seura - Tilaa edullisesti netistä

Seura - Tilaa edullisesti netistä thumb

29,00


lisätietoa

13 nroa Seura - Tilaa edullisesti netistä

Seura - Tilaa edullisesti netistä thumb

29,00


lisätietoa


Seura -lehti, tarjous & tilaus

Seura on tarinoita Suomesta ja suomalaista. Seura ei lähde mukaan skandaaleihin vaan perustuu aitoihin ihmisläheisiin asioihin. Se tekee paljon ajatuksia herättäviä henkilöhaastatteluja ja kertoo ihmisten arjesta, onnistumisista ja toisinaan myös epäonnesta. Seura onkin pitkälti sitä mitä suomalainen elää joka päivä. Arkea sekä iloa ja surua. Seura antaa voimia ja kertoo oivia vinkkejä niin matkakohteista, terveydestä kuin elämäntavoista ja ihmissuhteista. Paketti sisältää viihdettä, asiaa ja hyödyllistä tietoa koko perheelle. Seuran mukana tulevat myös Suomen parhaat ristisanatehtävät ja televisio-ohjelmiin perehtynyt TV-maailma!

 

Seuran lukijana saat:

  • kiinnostavat haastattelut ja lukujutut
  • terveys, matkat, hyvinvointi
  • uusimmat juorut ja julkkikset
  • tv-ohjelmat ja ristikot

Seura lehti on yksi vanhimmista viihdelehdistä

Seura on se lehti, joka tilattiin jo kymmeniä vuosia sitten, kun haluttiin tietää ajatuksia ja juttuja kulissien takaa ja lukea poliitikoiden, julkkisten sekä ihan tavallisten ihmisten haastatteluja. Seura onkin ollut tavallisten suomalaisten seurana vuosikymmeniä ja on edelleen. Sen jutut eivät tavoittele viihdearvoa, vaan tavallisen ihmisen syvää ääntä, Seura pyrkii kohtaamaan ihmisen ihmisenä.

Seura-lehti ilmestyy kerran viikossa, joten siinä on paljon myös ajankohtaisia lukujuttuja politiikasta, kulttuurista, ajankohtaisista ilmiöistä. Siinä paneudutaan tarkasti koko maata ravisteleviin tapahtumiin ja pienempiinkin ilmiöihin, oli kyse sitten tulivuorisavusta tai jääkiekon MM-kisoista. Kaikki mahdollinen kiinnostaa Seuraa!

Seura-lehdestä löytyvät myös käytännölliset ja hyödylliset terveys- ja hyvinvointisivut ja jutut laadukkaine ja ajankohtaisine ruokaohjeineen. Seura paneutuu myös terveyteen myös kansanterveyden kannalta, sekä antaa vinkkejä ruokaan ja liikuntaan. Seura.fi nettisivuilla on lisäksi kiinnostavia blogikirjoituksia, joita ei lehdestä voi lukea. Seura-lehden sanaristikot on myös omaa luokkaansa.

Seura lehti lahjaksi

Seura lehti on hyvä lahjaidea melkein kenelle tahansa kevyestä mutta tärkeistä asioista kiinnostuneille, heille, jotka tykkäävät seurata yhteiskunnallisia tapahtumia ja politiikkaa. Ja vaikka ei erityisesti seuraisikaan, Seura-lehti kyllä nappaa lukijansa. Seura-lehti sopii lahjaksi niin miehelle kuin naisellekin.

Seura-lehden lahjatilaus on helppoa tehdä netissä, mutta toki se on mahdollista myös puhelimessa. Netissä voit vertailla parhaimpia tarjouksia ja valita itsellesi tilaajalahjan vaihtoehdoista. Tilaajalahja tulee myös lahjatilaukseen mukaan, se lähetetään tilauksen tehneelle noin kuukausi tilauksen tekemisen jälkeen.

 

Seura lehden mainokset ja videot

Katso Seuran hauskat mainokset menneiltä vuosilta:

 

 

 

 

 

 

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

10 nroa nyt 29,90

Kodin kuvalehti

10 nroa nyt 35,00

Apu

20 nroa nyt 39,90

Hyvä Terveys

6 nroa nyt 29,00

Eeva

13 nroa nyt 59,00

Meidän perhe

7 nroa nyt 29,40

Me Naiset

17 nroa nyt 35,00

Urheilulehti

16 nroa nyt 39,50

Anna

13 nroa nyt 39,00

ET-lehti

8 nroa nyt 35,00

Trendi

14 nroa nyt 59,00

Katso

12 nroa nyt 21,90

Kotiliesi

7 nroa nyt 29,00

Suomen Kuvalehti

nroa nyt 0,00