Tuning -lehti, tarjous & tilaus

23.5
(2)
Tuning
8 lehteä 66,90€

Tuning lehden jutuissa vieraillaan autoaiheisissa tapahtumissa, messuilla ja merkkikohtaisissa kokoontumisajoissa. Ellei lompakko anna myöten matkustaa Saksan tai Japanin automessuille, Tuning-lehti tarjoaa parhaat palat ulkomaiden uutuuksista ja messufiiliksistä. Merkkitreffit ja kokoontumisajot ovat mukavan rento tapa esitellä autoa ja tavata muita samanhenkisiä harrastajia.

 

Merkistä ja auton iästä riippuen jotkut kokoontumisajot ovat kuin museoparaateja, joissa harrastajat pukeutuvat kulkupelin iän vaatimalla arvokkuudella. Jenkkiautoharrastajien keskuudessa fiftaripukutuminen on jo tuttua, mutta voipa eurooppalaisenkin auton omistaja pukea ylleen myös menneiden vuosikymmenten ajoasut. Ja vieressä istuva etupenkin somistus on tietenkin samaan tyyliin puettu. Kuvat, kokemukset, tunnelmat ja arviot kokoontumisajoista löytyvät Tuning-lehden sivuilta ja jatkot netistä.

 

Olipa automerkki ja -preferenssi mikä hyvänsä, Tuning-lehti tarjoaa viihdyttävää ja kiinnostavaa asiaa autoista ja autoharrastajista. Lehti itse väittää julkeasti pyrkivänsä olemaan ”viihdyttävin, suurin, äänekkäin, seksikkäin, nopein, räväkin ja paras tuning-alan lehti!”

Tuning yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousGTi Magazine tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousVene tarjousVauhdin Maailma tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?