#
Aku Ankka Juniori
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Aku Ankka Juniori

Nyt ei löytynyt sopivia Aku Ankka Juniori tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

6 nroa nyt 41,00

6 nroa nyt 41,00

6 nroa nyt 54,00

13 nroa nyt 60,00

6 nroa nyt 34,00

3 nroa nyt 23,00

12 nroa nyt 69,00

12 nroa nyt 49,90

16 nroa nyt 76,50

Aku Ankka Juniori -lehti, tarjous & tilaus

Aku Ankka Juniori on leikki-ikäisille eli noin 3-7 -vuotiaille suunnattu tuotekonsepti, joka koostuu lehdestä ja digipalvelusta. Lehti ja digipalvelu sisältävät sarjakuvia ja puuhatehtäviä, jotka tähtäävät esimerkiksi lukutaidon tai laskutaidon oppimiseen ja kehittämiseen. Tehtävät on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa.

 

Katso Aku Ankka Juniorin uusin tarjous sekä tilaajalahja ja tilaa lehti nyt!

Aku Ankka Juniorin kanssa oppiminen on hauskaa!

Aku Ankka Juniorin paperilehden ja digipaketin yhdistävä kokonaisuus on ainutlaatuinen ja varsin tuore konsepti Suomessa. Oikeastaan kyseiseen lehteen liittyvä digipalvelu on myös ensimmäinen laatuaan koko maailmassa. Se on myös ensimmäisiä merkittäviä edutainment-palveluiden edustajia Suomessa, sillä se yhdistää viihteen ja opetuksellisen sisällön saumattomasti.

Paperilehti ja digipalvelun sisältö harjoituttavatkin erilaisia taitoja. Lehden tehtäviä kynällä ratkoessa kehittyvät hienomotoriset taidot. Digipalveluun sisältyvien tehtävien hyvänä puolena taas on, että lapsi saa palautetta taidoistaan ja voi seurata taitojensa karttumista keräilemällä mitaleja onnistuneesti suoritetuista tehtävistä. Vaikka lehden sarjakuvat ovatkin selkeää luettavaa, monipuolisesta ja vivahteikkaasta kielestä ei ole tingitty. Myös ääneen luettujen sarjakuvien nauhoituksiin on panostettu, sillä lukijoina toimivat ammattinäyttelijät.

Aku Ankka Juniorin digipalvelu

Lehteen liittyvä digipalvelu on tarkoitettu erityisesti kosketusnäytöille, mutta toimii yhtä hyvin pöytäkoneillakin. Digipalvelua käytetään kirjautumalla sisälle henkilökohtaisilla tilaajatunnuksilla. Samoja tunnuksia voi yhtä aikaa käyttää jopa kolme henkilöä, joten lapsi voi olla käyttämässä digipalvelua samaan aikaan esimerkiksi sisarustensa tai kavereittensa kanssa.

Digipalveluun päivitetään joka viikko uutta sisältöä, vaikka paperinen lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Digipalvelussa on niin sarjakuvia, joita siis voi joko lukea itse tai kuunnella, tehtäviä matematiikasta piirtämiseen ja kirjainten tavaamiseen.

Suomessa Aku Ankka Junioria julkaisee Sanoma Media Finland Oy, joka julkaisee myös useita muita suosittuja aikakauslehtiä, kuten Aku Ankkaa. Aku Ankka Juniori -lehti on alkanut Suomessa ilmestyä vasta vuoden 2014 keväällä, mutta on jo nyt saavuttanut vankkumattomia nuoria faneja. Se ei ole ihme, sillä humoristiset sarjakuvatarinat ja hassunhauskat tehtävät jaksavat pitää pienen lukijan mielenkiintoa ja motivaatiota yllä kauan. Motivaation ylläpitäminen on oppimisen kannalta erittäin tärkeää, sillä vain riittävä motivaatio johtaa hyviin oppimistuloksiin. Onneksi lasta ei tarvitse houkutella lehden pariin, vaan lehti ja digipalvelu jaksavat vetää puoleensa kerta toisensa jälkeen.

Aku Ankka Juniori lehti lahjaksi

Aku Ankka Juniori lehti on huippu lahjaidea ekaluokkalaiselle tai eskari-ikäiselle lapselle, lapsen ei välttämättä tarvitse edes osata vielä lukea, lehteä on helppo seurata ilman tekstejäkin. Lehden voi tilata vaikka joululahjaksi. Lahjatilaus tehdään netissä ja myös lahjatilaukseen tulee voimassaolevat tilaajalahjat. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, mutta toki kannattaa käyttää hyväksi myös kestotilausten parhaat tarjoukset.

Aku Ankka Juniori mainokset ja videot

Katso Aku Ankka Juniorin mainos: Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyyppä kertoo Aku Ankka Juniorin sisällöstä ja ideasta.

 

 

Muita alan lehtiä

Pets Suomi

6 nroa nyt 41,00

Systeri

6 nroa nyt 41,00

Koululainen

6 nroa nyt 54,00

Hevoshullu

13 nroa nyt 60,00

Muumi

6 nroa nyt 34,00

Top Model

3 nroa nyt 23,00

Karvinen

12 nroa nyt 69,00

Pelit

12 nroa nyt 49,90

Tex Willer

16 nroa nyt 76,50

Bamse

10 nroa nyt 48,00

Pelaaja

12 nroa nyt 65,00

Anime

4 nroa nyt 43,00

Spider Man

6 nroa nyt 37,00

Vaukirja

nroa nyt 0,00

Suuri Suomalainen Kirjakerho

3 nroa nyt 16,95