Popular Science -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Popular Science
6 lehteä 74,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Tiede on yhteiskuntamme suunnannäyttäjä. Amerikkalaisesta Popular Science –aikakauslehdestä voit lukea kuukausittain tieteen uusimmista tutkimustuloksista, löydöksistä ja keksinnöistä. Haluatko tietää, miltä tulevaisuutemme näyttää? Voit löytää vastauksen Popular Sciencestä. Lehdestä voit lukea tieteen kehityksestä ja siitä, mihin suuntaan tiede on menossa tänä päivänä. Tiede kehittyy ja uusia merkittäviä löytöjä sekä keksintöjä tehdään jatkuvasti, ilman että niistä uutisoitaisiin aktiivisesti tavallisissa uutislehdissä.

 

Popular Sciencen parissa saat jännittäviä lukukokemuksia ja pääset sukeltamaan tieteen jännittävään maailmaan. Uskomattomat uudet keksinnöt, jotka ovat osa tulevaisuuttamme, ovat jo nyt myös sinun ulottuvillasi. Mielenkiintoiset tutkimustulokset, joista tiedemiehet keskustelevat kiihkeästi, voivat olla nyt myös sinun tiedossasi. Tilaa Popular Science netistä ja pääset osalliseksi nykypäivän tiedemaailmaan.

Popular Science yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

National Geographic tarjousTieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousTieteen kuvalehti tarjousGolf Digest tarjousTekniikka & talous tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousTime tarjousGuardian Weekly tarjousL Express tarjousRockn Roll tarjousGood Food tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?