Optio -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Optio
10 lehteä 93,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Kauppalehti Option sisältö ja ulkoasu muistuttavat talouden aikakauslehteä. Lehden lukijat arvostavat tyyliä ja laatua sekä työssä että vapaa-aikana. Optiossa esitellään liike-elämän tuoreimmat kasvot ja puheenaiheet. Lisäksi vakioaiheisiin kuuluvat menestyvien organisaatioiden ja yritysten esittelyt ja niiden johtaminen. Myös jokavuotisesta Optio-gaalasta on muodostunut perinteinen yrityselämän ylimpien johtajien ja kulttuurin ja politiikan vaikuttajien yhteinen kutsuvierastapahtuma. Gaalaan osallistuu vuosittain useita satoja juhlijoita ympäri Suomen. Tänä vuonna Option gaalaa vietettiin jo 27. kerran.

 

Option lukijoihin kuuluu päättäjiä ja yritysvaikuttajia Suomen ostovoimaisimmista kuluttajaryhmistä. Option lukijoilla on vankka luottamus omaan talouteensa, ja he käyttävät rahaa enemmän kuin muiden ammattiryhmien edustajat keskinmäärin mm. seuraaviin tuotteisiin: matkailu, sisustus, tietotekniikka, viihde-elektroniikka, kellot ja korut, kosmetiikka.

 

Option lukijoista osa kuuluu myös maamme mielipidevaikuttajien eliittiin. Option lukijoiden piireissä liikuttaessa puhutaan yleisesti mm. ruoasta ja viineistä. Lehtien palstoilla esitellään eri maiden viinejä ja valmistetaan erilaisia herkkuja, jotka sopivat kyseisten viinien kanssa nauttimiseen. Option lukijan hyvää elämänlaatua mittaa myös vapaa-ajan matkustaminen. Optio esittelee uusia ja vanhoja matkakohteita, ja etsii uusia nähtävyyksiä ja elämyksiä eri puolilta maailmaa.

Optio yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Vene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousKauppalehti tarjousMarkkinointi & mainonta tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousMediuutiset tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?