Kepi Blanc -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Kepi Blanc
11 lehteä 125,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Kepi Blanc –aikakauslehti kirjoittaa paljon Ranskan muukalaislegioonan menneisyydestä ja sodankäynnistä. Siten se tarjoaa mielenkiintoista luettavaa sodankäynnin ja asevoimien historiasta kiinnostuneille. Lisäksi lehdestä voi myös lukea Ranskan muukalaislegioonan mielenkiintoisista perinteistä ja arvoista.

 

Lehti tarjoaa yksityiskohtaista tietoa Ranskan muukalaislegioonan kehityksestä ja eri tapahtumista sen historiassa. Lisäksi lehti valottaa Ranskan muukalaislegioonassa palvelevien sotilaiden työelämää. Näin ollen lukija voi saada käsityksen siitä, millaista on palvella muukalaislegioonassa. Lehti voi siis olla hyvä tiedonlähde myös lukijalle, jota kiinnostaa palvella eliittisotilaana muukalaislegioonassa.


Huom. Lehti on julkaistu ranskaksi.

Kepi Blanc yhteenveto

  • Kepi Blanc tarjous: 11 lehteä / 125,00€
  • Julkaisija: Swets
  • Ilmestyy: 11 kertaa / vuosi
  • Ulkomaiset lehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Golf Digest tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousTime tarjousGuardian Weekly tarjousL Express tarjousRockn Roll tarjousGood Food tarjousBilsport Classic tarjousBilsport tarjousHälge tarjousNostalgia tarjousUti vår hage tarjousLonely Planet Traveller tarjousMuscle & Fitness tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?