Julia -lehti, tarjous & tilaus

64.0
(6)
Julia
6 lehteä 36,00€
» Tilaa lahjaksi

Julia on nuorille tytöille suunnattu lehti, jonka lukijat saavat itse olla mukana vaikuttamassa lehden sisältöön. Lukijoiden kirja- sekä musiikkiarvosteluita julkaistaan lehdessä. Myös lukijoiden muita kirjoituksia mistä tahansa aiheesta julkaistaan lehdessä.

 

Erityisen suosittu on lehden ”kiusallisia juttuja”-osio, jossa julkaistaan lukijoiden kirjoituksia kiusallisista tilanteista, joihin he ovat joutuneet. Julia on lehti, jolla on aito tuntuma nuorten tyttöjen elämään. Lukijoiden omat kirjoitukset tekevät jokaisesta numerosta eläväisen ja erilaisen. Lehti onkin oikeastaan hyvä foorumi, jossa nuoret tytöt saavat jakaa keskenään kokemuksia omista elämistään.

 

Huom. Lehti on ruotsiksi. Katso täältä suomalaiset nuorten tyttöjen lehdet.

Julia yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousAku Ankka tarjousCosmopolitan tarjousELLE tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousDemi tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousIhana tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Soile Nousiainen1
Marjo, meille kävi samalla tavalla. Heti lasku tuli maksumuistutuksena! Ja nyt ei meinaa saada irtisanoa. Yritin reilu kuukausi ennen uuden kauden alkua vaan sivut eivät toimi. Nyt pakolla lähetettäisiin uusi lehti ja lasku
Marjo Laitinen
Joo Aku Ankka Juniori tilattiin. Kiva lehti mutta ensimmäiseen laskuun laitetaan maksuhuomautus ja 5€ lisälasku. Nyt soitettuani pahoitellaan ja lähetetään yksi ylimääräinen lehti tilalle. Huijausta sanon minä. En tilaa jatkossa lehteä kun näin törkeästi kohdellaan.Rahat kuuluisi palauttaa takaisin.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?