#
Aamulehti
  • Julkaisija: Alma Media
  • Ilmestyy: 365 kertaa / vuosi

Aamulehti

Nyt ei löytynyt sopivia Aamulehti tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

125 nroa nyt 285,00

52 nroa nyt 245,00

52 nroa nyt 86,00

Aamulehti -lehti, tarjous & tilaus

Viime vuosina Aamulehden arkilevikki on pysytellyt noin 130 000 kappaleessa. Sunnuntaina lukijoita on hieman enemmän. Levikki on hieman pudonnut parin viimeisen vuoden aikana. Ehkä ihmisillä ei ole aikaa lukea lehtiä nykyisin niin paljon kuin ennen. Helpottaakseen ihmisten arkea Aamulehti julkaisee lehteä myös broadsheet-muotoisena, jolloin lukijat voivat helpommin lukea lehteä Internetin välityksellä. Vuoden 2014 huhtikuusta alkaen lehteä aletaan julkaista myös tabloidi-muodossa.

 

Aamulehti kuuluu Alma Media -konserniin. Aamulehden toimitus sijaitsee Tampereen keskustassa. Tämän lisäksi Aamulehdellä on Pirkanmaan alueella 5 aluetoimistoa sekä Helsingissä toimiva Alma Median yhteinen politiikan toimitus.

 

Aamulehti julkaisee myös muutamia lisäliitteitä. Perjantaipainoksen yhteydessä ilmestyy Valo-liite. Tässä liitteessä käydään läpi paikkakunnan tapahtumia Menot-palstalla, erilaisia haastatteluita, viikon TV-ohjelmatiedot, sekä erilaisia elokuvien, cd-levyjen, pelien tai dvd:iden arvosteluita. Torstaisin julkaistaan Moro-liitettä, joka on suunnattu paljasjalkasille tamperelaisille. Moro-liitteessä on hauskoja juttuja kaikenlaisista uusista ja vanhoista tapahtumista ja tarinoita mm. siitä, mitä kaikkea on tapahtunut Tampereen historian aikana. Lisäksi sunnuntaipainoksen yhteydessä ilmestyy nimensä mukaisesti Sunnuntai-liite. Tässä liitteessä paneudutaan erilaisten julkisuuden henkilöiden ja tavallisten ihmisten henkilöhaastatteluihin sekä pitkiin reportaaseihin.

Muita alan lehtiä

125 nroa nyt 285,00

52 nroa nyt 245,00

52 nroa nyt 86,00