Tekniikan Maailma -lehti, tarjous & tilaus

94.1
(9)
Tekniikan Maailma
6 lehteä 34,10€
» Tilaa lahjaksi

Tekniikan Maailma siirtyy 58:nteen toimintavuoteensa arvovaltaisempana ja suositumpana kuin koskaan. Syykin on selvä. Maailman yhä teknistyessä ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa on nykyihmisen vaikea tulla toimeen ilman julkaisua, joka suodattaa tekniikasta olennaisen ja kertoo sen selkeästi.
Hyödynnä nyt Tekniikan Maailman uusin tarjous ja tilaa lehti!

 

Tekniikan maailmasta luet:

  • testit ja vertailut pienestä ja suuresta tekniikasta
  • autot, moottoripyörät, tietokoneet, urheilu, tiede
  • asiantuntija-artikkelit
  • uutuus tuote-esittelyt

Tekniikan Maailma yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

6 nro Tekniikan Maailmaa

15 lehteä 86,00€ 

Tekniikan Maailman testejä seuraavat kaikki

TM on autolehtenä Suomen arvostetuin. Se hallitsee myös viihde-elektroniikan, matkaviestimet, moottoripyörät, tietokoneet, kamerat, urheiluvälineet ja tieteen. TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa josta on hyötyä ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

 

Tekniikan Maailman erilaiset testit ja vertailut ovat todella arvostettuja ja suosittuja. Esimerkiksi Tekniikan Maailman rengasvertailut ja autotestit ovat juttuja, joita koko maan media seuraa ja uutisoi tahollaan. Esimerkiksi Tekniikan Maailman rengastestejä pidetään yksinä alan pätevimmistä Suomessa, sillä lehti on riippumaton taho. Tekniikan Maailma paljastikin juuri melkoisen huijauksen Nokian Renkaiden omissa rengastesteissä.

 

Toki Tekniikan Maailmasta löytyy muutakin kuin renkaita ja autoja. Kaikki pientekniikka uusista kameran objektiiveista uusimpiin älypuhelimiin, kodin tekniikkaan ja elekrtoniikkaan, sähköpyöriin, moottoriveneisiin.... Lehdessä esitellään tietysti myös tieteen uusimmat saavutukset tekniikan saralla.

 

Tekniikan Maailma suosituin lahjalehti

Tekniikan Maailman on ehdottomasti suosituin lehti lahjaksi miehelle, sillä useimmat miehet ovat kiinnostuneita tekniikasta ja tieteestä. Esimerkiksi joulun aikaan Tekniikan Maailma on ehdottomasti yksi suosituimmista lehdistä! Katso muista suosittuja miesten lahjalehtiä täältä.

 

Lahjatilaus on helppo klikkailla netissä, samalla tavalla kuin mikä tahansa tilaus. Lahjatilauskin maksetaan usein vasta sitten, kun ensimmäinen lehti on lähetetty, mutta toki sen voi maksaa verkkopankissa etukäteenkin. Lahjatilaukseen tulee myös tilaajalahja, jonka tilauksen tekijä saa itselleen ellei halua antaa sitäkin lahjaksi. Tilaajalahja lähetetään vasta tilauksen maksamisen jälkeen. Lahjatilaus on kätevin tehdä määräaikaisena.

 

Tekniikan Maailma videot

Teknikan Maailma lehdellä on oma youtube kanavansa, jonne se jakaa testejä, koeajoja ja vertailuja videoina.

 

Muita alan lehtiä

National Geographic tarjousTieteen kuvalehti Historia tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousKotimikro tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Heiskanen Kimmo4
Töihin tulee Kotimikro, tulee sitä aina siellä kahvitauoilla lueskeltua. Perushyvä lehti. En osaa sanoa mikä noista ois paras. MirkroPC on kans hyvä.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)