Tekniikan Maailma -lehti, tarjous & tilaus

104.2
(10)
Tekniikan Maailma
6 lehteä 29,00€
» Tilaa joululahjaksi

Tekniikan Maailma siirtyy 58:nteen toimintavuoteensa arvovaltaisempana ja suositumpana kuin koskaan. Syykin on selvä. Maailman yhä teknistyessä ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa on nykyihmisen vaikea tulla toimeen ilman julkaisua, joka suodattaa tekniikasta olennaisen ja kertoo sen selkeästi.
Hyödynnä nyt Tekniikan Maailman uusin tarjous ja tilaa lehti!

 

Tekniikan maailmasta luet:

  • testit ja vertailut pienestä ja suuresta tekniikasta
  • autot, moottoripyörät, tietokoneet, urheilu, tiede
  • asiantuntija-artikkelit
  • uutuus tuote-esittelyt

Tekniikan Maailma yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

23 nroa Tekniikan Maailmaa

23 lehteä 99,00€ 

Tekniikan Maailman testejä seuraavat kaikki

TM on autolehtenä Suomen arvostetuin. Se hallitsee myös viihde-elektroniikan, matkaviestimet, moottoripyörät, tietokoneet, kamerat, urheiluvälineet ja tieteen. TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa josta on hyötyä ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

 

Tekniikan Maailman erilaiset testit ja vertailut ovat todella arvostettuja ja suosittuja. Esimerkiksi Tekniikan Maailman rengasvertailut ja autotestit ovat juttuja, joita koko maan media seuraa ja uutisoi tahollaan. Esimerkiksi Tekniikan Maailman rengastestejä pidetään yksinä alan pätevimmistä Suomessa, sillä lehti on riippumaton taho. Tekniikan Maailma paljastikin juuri melkoisen huijauksen Nokian Renkaiden omissa rengastesteissä.

 

Toki Tekniikan Maailmasta löytyy muutakin kuin renkaita ja autoja. Kaikki pientekniikka uusista kameran objektiiveista uusimpiin älypuhelimiin, kodin tekniikkaan ja elekrtoniikkaan, sähköpyöriin, moottoriveneisiin.... Lehdessä esitellään tietysti myös tieteen uusimmat saavutukset tekniikan saralla.

 

Tekniikan Maailma suosituin lahjalehti

Tekniikan Maailman on ehdottomasti suosituin lehti lahjaksi miehelle, sillä useimmat miehet ovat kiinnostuneita tekniikasta ja tieteestä. Esimerkiksi joulun aikaan Tekniikan Maailma on ehdottomasti yksi suosituimmista lehdistä! Katso muista suosittuja miesten lahjalehtiä täältä.

 

Lahjatilaus on helppo klikkailla netissä, samalla tavalla kuin mikä tahansa tilaus. Lahjatilauskin maksetaan usein vasta sitten, kun ensimmäinen lehti on lähetetty, mutta toki sen voi maksaa verkkopankissa etukäteenkin. Lahjatilaukseen tulee myös tilaajalahja, jonka tilauksen tekijä saa itselleen ellei halua antaa sitäkin lahjaksi. Tilaajalahja lähetetään vasta tilauksen maksamisen jälkeen. Lahjatilaus on kätevin tehdä määräaikaisena.

 

Tekniikan Maailma videot

Teknikan Maailma lehdellä on oma youtube kanavansa, jonne se jakaa testejä, koeajoja ja vertailuja videoina.

 

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousPelit tarjousMikrobitti tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousPelaaja tarjousVauhdin Maailma tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus: