#
Nuotta
  • Julkaisija: Kustannus Oy Uusi Tie
  • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi

Nuotta

Nyt ei löytynyt sopivia Nuotta tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

Nuotta -lehti, tarjous & tilaus

Nuotta on kristillinen kantaa ottava lehti 15 – 30-vuotiaille nuorille. Lehti ilmestyy kymmenesti vuodessa. Nuottassa käsitellään ajankohtaisia ilmiöitä, kristillisiä arvoja, gospelmusiikkia ja Raamattua. Nuotta siis onkin lehti, joka on täynnä tietoa uskosta, elämästä, rakkaudesta, toivosta, ihmissuhteista, seksuaalisuudesta ja gospelista 15–30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Nuotta on viimeaikoina varsinkin saanut julkisuutta vahvoilla ulostuloillaan liittyen homoseksuaalisuudesta parantumiseen ja yhdynnästä pidättäytymiseen avioliiton ulkopuolella. Uskottomissa piireissä lehden muutaman vuoden takaiset kampanjat Älä alistu! ja Tosi rakkaus odottaa aiheuttivat voimakasta parran pärinää.

 

Nuotta on ilmestynyt katkotta vuodesta 1979, ja on näin Suomen vanhin mutta myös luetuin kristillinen nuortenlehti. Nuotta on helppo tilata. Nyt voit tilata Nuotan vuodeksi jatkuvalla ja katkeamattomalla kestotilauksella uskomattoman edulliseen 55 € hintaan. Vuodessa lehdestä ilmestyy kymmenen numeroa 48-sivuista numeroa sekä kaksi paksumpaa tuplanumeroa.

 

Mikäli kuitenkin epäröit, lehdestä voit myös tehdä tutustumistilauksen tarjous hinnalla. Halvempi tilausmalli on nimeltään kestotilaus, joka on luonteeltaan jatkuva ja säästöä kerryttävä tilaus. Kestotilaus jatkuu loputtomiin tai kunnes tilaaja muuttaa tilauksen määräaikaiseksi tai mahdollisesti jopa irtisanoo sen sähköpostilla tai puhelimitse. Tilauksen voi siis perua tilausjakson jälkeen (3kk tai vuosi). Nuotan tilaus tapahtuu puhelimitse numerosta 040 7007 707. (ma-pe 8-16). Samainen numero ottaa myös vastaan puheluita, mikäli sinua vaivaa joku asia. Nuotan voi tilata myös Nuotta.com-tilauspalvelusta.