Helpot Mega Ristikot -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Helpot Mega Ristikot
6 lehteä 23,00€
» Tilaa lahjaksi

Kuinka usein haluaisit ratkoa ristikoita, mutta valitettavasti et keksi ainoatakaan ratkaisua? Lopulta revit lehden, pätkit kynän ja kiroat ristikon laatijan ilkeätä luonnetta. Nyt on tarjolla ratkaisu ongelmiisi, jonka sinäkin keksit. Helpot Mega-ristikot on yksinkertaista ristikkohuvia niille, jotka ovat tavallisten ristikoiden tavoittamattomissa.

Helppoja ristikoita

Kun etsit helppoa ristikkoa, Helpot Mega-Ristikot tarjoaa yksinkertaisesti ja täydellisesti kaikkea, mitä voit helpolta ristikkolehdeltä toivoa! Lehdessä on nimensä mukaisesti megakaupalla ratkottavaa. 52 sivun tuhti ja laadukas ratkontapaketti koostuu erittäin helpoista ja vaivattomista kuvaristikoista, joita vielä välissä maustetaan ratkojien toivomilla erikoistehtävillä. Tarjolla on myös reilusti ja runsaasti rahapalkintoja, arpoja sekä erilaisia, innostavia ja vauhdikkaita kilpailuja! Helpot Mega-ristikot onkin rentoa ratkottavaa ja tarjoaa megamäärän huippulaatua.

Helpot Mega Ristikot yhteenveto

  • Helpot Mega Ristikot tarjous: 6 lehteä / 23,00€
  • Normaali tilaushinta: 23,70€
  • Julkaisija: Kolmiokirja
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)