Apu Terveys -lehti, tarjous & tilaus

44.0
(4)
Apu Terveys
12 lehteä 52,00€
» Tilaa joululahjaksi

Apu Terveys tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa terveydestä mutta myös sairauksista. Lehti on täynnä ohjeita sekä tärkeää vertaistukea aikuiselle naiselle ja miehelle. Apu Terveys on uudenuutukainen, aikaisemmin vain kerran vuodessa Apun yhteydessä ilmestynyt, terveydestä ja terveellisestä elämästä kiinnostunut lehti. Suuresta suosiosta johtuen Apu Terveydestä tehtiin oma lehtensä, ja tämän myötä se ilmestyy kuudesti vuodessa. Apu Terveys luo pohjaa terveelliselle elämälle. Apu Terveys tarjoileekin siis mielekkäässä paketissa terveyttä ja hyvinvointia koko kansalle kuudesti vuodessa. Apu Terveys priorisoi artikkeleissaan oivallisesti terveyttä edistävää, tietoutta lisäävää, palvelevaa hyötytietoa sekä varsinkin informaatiota sairauksien ennaltaehkäisyyn.

 

Lehti antaa lukijalleen mittavasti luotettavaa ja hyödyllistä tietoa itsehoidosta, ennaltaehkäisystä, yleisimmistä ikäryhmää vaivaavista sairauksista, aina ajankohtaisesta painonhallinnasta, aktivoivasta liikunnasta, terveellisestä ja maukkaasta ruoasta sekä ravitsemuksesta.


Tilaajalahjaksi
10 nroa + 2 lehteä kaupan päälle

Apu Terveys yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

10 Apu Terveys -lehteä

10 lehteä 52,00€ 

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousFIT tarjousAnna tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousEeva tarjousMeidän perhe tarjousVoi hyvin tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Marja-Liisa Tanskanen1
Kyllä taas huijattiin tilaamaan lehti lahjan avulla ja menin lankaan. Luvattiin lahjaksi verenpainemittari, mutta eipä ole tullut. Tämä oli jo toinen kerta kun luvattu lahja jää saamatta. Nyt on turha enää soitella ja tuputtaa mitään lehtiä.
malla3
katan kanssa samaa mieltä juttujen toistuvuudesta!
Tarja Harju4
Voi Hyvin on tosi kiva lehti josta saa paljon tietoa ja iloa eloon.
Kata4
Ihana lehti josta tulee hyvälle tuulelle! Ainut miinus on että jutut joskus toistaa itseään. Muuten kyllä Voi Hyvin on lempparilehti tällä hetkellä.
Annap3
Miellyttävää luettavaa ja laadukkaita juttuja.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus: