Tom ja Jerry -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Tom ja Jerry
6 lehteä 26,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Tom & Jerry on hauska koko perheen sarjakuva. Harmittoman hassussa Tom & Jerry –klassikkosarjakuvassa kissa ja hiiri toheloivat keskenään. Hiiri kiusaa kissaa ja kissa jahtaa hiirtä väsymättä koskaan. Kissan ja hiiren temmellyksestä riittää huvia koko perheelle. Tom & Jerry –sarjakuva hauskuuttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Tom & Jerry on koko perheen ehdoton klassikkosarjakuva, joka naurattaa aina. Ajoittain Tom & Jerry saa tilattua tarjoushintaan tai tilaajalahjalla!

 

Lehdessä myös puuhailtavaa perheen pienimmille

Klassisen Tom & Jerry –sarjakuvan kissa ja hiiri eivät väsy koskaan loputtomaan kinasteluun ja takaa-ajoon. Kissan ja hiiren hupsu kohellus naurattaa kaiken ikäisiä lukijoita. Valloittavat kaverukset päätyvät aina mitä hassumpiin tilanteisiin temmeltämään ja toheloimaan. Sarjakuvan nuorimmille lukijoille löytyy lehden välistä myös mukavia yllätyksiä. Lehden mukana tulee muun muassa hauskoja Tom ja Jerry –aiheisia askartelutehtäviä, joiden parissa perheen pienimmät viihtyvät varmasti. Toisinaan lehdessä on myös kivoja Tom ja Jerry –aiheisia kilpailuja, joihin osallistumalla voi voittaa hienoja ja hauskoja palkintoja.

 

Tom ja Jerry ilmestyy kuukausittain

Kissan ja hiiren haussu tohelointi huvittaa koko perhettä. Jerry onnistuu kerta toisensa jälkeen härnäämään Tomia, mutta Tom ei anna helpolla periksi vaan ajaa Jerryä takaa. Kissa- ja hiirileikki on aina yhtä huvittava! Tom ja Jerry onkin ehdoton klassikkosarjakuva, jota lukevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. Kissan ja hiiren huvittavia kohelluksia voi lukea kuukausittain ilmestyvästä Tom & Jerry –sarjakuvalehdestä.

Tom ja Jerry yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTex Willer tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sini-Maria1
En tykkää animesta :/
Hartikainen Tomi4
Varsin loistava tietopaketti alan harrastajalle, kuitenkin ehkä turhan kaupallisesti suuntautunut ja pinnallinen.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?