Equus -lehti, tarjous & tilaus

22.5
(2)
Equus
12 lehteä 52,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Equus on lehti kaikille hevosista kiinnostuneille. Se kertoo monipuolisesti hevosiin liittyvistä asioista: hevosen käyttäytymisestä, lisääntymisestä ja sairauksista. Se antaa myös arvokasta tietoa ratsastuksesta ja hevosen kouluttamisesta. Lehteä kustantaa Suomessa Mediafy Magazines Oy.

 

Haluatko tietää lisää hevosen ominaisuuksista, ravinnosta, sairauksista ja käyttäytymisestä? Tiedätkö, miten hevonen kommunikoi toisten hevosten tai ihmisen kanssa? Equus kertoo tämänkin, ja paljon muuta mielenkiintoista. Tilaa nyt Equus!

 

Equus on kannattava sijoitus kaikille, jotka haluavat säännöllisesti saada hyödyllistä tietoa ja viimeisimmät uutiset maailman parhaimmilta hevosten kanssa työskenteleviltä asiantuntijoilta. Equus auttaa hevosen ystäviä ymmärtämään hevosen käyttäytymistä, tunnistamaan erilaisten sairauksien oireita ja ratkaisemaan ratsastukseen ja treenaamiseen liittyviä ongelmia.

Equus yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Hevoshullu tarjousPets Suomi tarjousHevosmaailma tarjousKissafani tarjousGolf Digest tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousTime tarjousGuardian Weekly tarjousL Express tarjousRockn Roll tarjousGood Food tarjousBilsport Classic tarjousBilsport tarjousHälge tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)