WWE Magazine -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
WWE Magazine
6 lehteä 70,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Lehti on täynnä värikkäitä kuvia ja kiinnostavia haastatteluja vauhdikkaasta lajista ja sen myötä tutuksi tulleista ammattilaisista. Joka lehdestä löytyy näyttäviä kuvia lihaksikkaista ja tatuoiduista ammattipainijoista, sekä jännittäviä raportteja otteluista. Lehti yllättää uskollisia lukijoitaan silloin tällöin korkealaatuisilla julisteilla. Suomessa lehteä kustantaa Mediafy Magazines Oy.

 

Näyttävä tietopaketti

WWE Magazine on World Wrestling Entertainmentin virallinen lehti. Lehden sisältö on jaettu kolmeen eri teemaan: Brawl, Knowledge ja Insider. Lehdessä olevat palstat ilmestyvät yleensä kuukausittain. Joka numerosta Brawl-osiosta löytyviä palstoja ovat muun muassa Friday Night Fight, Classic Moment ja Jerk of the Month. Tieto-osiosta löytyy muun muassa tähtien vinkit treenaamisen ja lukijoiden kysymyksiä. Sisäpiiriosiossa taas on muun muassa vanhan veteraanin haastattelu.

WWE Magazine yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousKunto Plus tarjousHyvä terveys tarjousGoal tarjousSport tarjousUrheilulehti tarjousJääkiekkolehti tarjousVauhdin Maailma tarjousGolf Digest tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousTime tarjousGuardian Weekly tarjousL Express tarjousRockn Roll tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?