Pets Ruotsi -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Pets Ruotsi
5 lehteä 30,00€
» Tilaa joululahjaksi

Ensimmäinen Pets-lehti ilmestyi helmikuussa 2010, ja se on valloittanut siitä lähtien varsinkin tyttöjen sydämet. Lehden johderyhmä on 6–12-vuotiaat tytöt, mutta monet muutkin saattavat löytää lehdestä mielenkiintoista luettavaa ja ihania kuvia. Lehti on tilattavissa sekä suomen- että ruotsinkielisenä.

Pets-lehti on jokaisen eläinfanin todellinen toivelehti. Eläintenystävän lehti tarjoaa tärkeää faktaa ja hauskoja juttuja, tärkeimpiä kuulumisista, lukijoiden omia posteja, ihania julisteita ja jännittäviä kilpailuja, joista voi voittaa kaikkea kivaa. Joka numerossa on lisäksi mukana yllättävä lahja, joka voi olla vaikka söpöjä, eläinaiheisia tarroja. Lähde mukaan Pets-lehden kiehtovaan eläinmaailmaan, jossa tapaat tuttuja, suloisia eläinhahmoja ja samalla tutustut uusiin, mielenkiintoisiin eläimiin. Mutta varo, lehti lumoaa söpöydellään ja koukuttaa kauneudellaan.

Pets Ruotsi yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousHevosmaailma tarjousKissafani tarjousBamse tarjousPelaaja tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Saku2
Ite tilaisin ennemmin pelit -lehden. Pelaaja käsittelee enemmän konsolipelejä ja siks ei ehkä kiinnosta samalla tavalla kun pelit. Toisaalta Pelit lehtee on tullu tilatua jo pidemmän aika, että voi olla tottumuskysymyskin.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus: