Cosmopolitan USA -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Cosmopolitan USA
12 lehteä 75,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Cosmopolitanissa riittää luettavaa kannesta kanteen. Vakituisia palstoja ovat muun muassa päätoimittajan palsta, Kuukauden pikakyssäri, Postia sinulta, Cosmo kuumat, Cosmo shoppailu, Suhteet & Seksi, Sinä ensin, Cosmo <3 Mies, Muoti & Kauneus, Body love ja Cosmo Fiilis. Lehdessä julkaistaan säännöllisesti myös juttusarjaa Sinun tarinasi, jossa kerrotaan jonkin rohkean naisen tarina. Joka lehdestä löytyvät myös tilausohjeet, toimituksen tiedot, horoskooppi ja kurkistus seuraavan kuukauden lehteen. Lehti valitsee vuosittain ajankohtaisen ja ansioituneen naisen Cosmopolitan Fun Fearless Female -palkinnon saajaksi ja vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet Cosmopolitan Beauty Awards -palkinnolla. Lehdessä on paljon naisille kohdennettua markkinointia, kuten kosmetiikka- ja vaatemainoksia.

Cosmopolitan USA yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousFIT tarjousCosmopolitan tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousNational Geographic tarjousELLE tarjousSysteri tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousDemi tarjousEeva tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Pirjo Haataja
Hei! Miksi ei Kaunues ja terveys lehden tarjous koodia pigkt211 hyväksy vaan ilmoittaa että haetulla tarjouskoodilla ei löydy tarjousta! Ostin eilen tarjouslehden 2e ostin eilen tarjouslehden jonka sisällä tilaus kuponki oli mutta en saa sitä netin kautta tilattua,,huijaustako? Onko ko. tilaus muuten määräaikainen vai jatkuuko kestotilauksena? Ter: Pirjo Ps: toivon vastauksia!!!
Admin:
Hei, lehtitarjoukset.comissa esitellään ja koostetaan yhteen paikkaa eri lehtitalojen tarjouksia ja tilaajalahjoja. Emme osaa auttaa koodin toiminnassa. Ole yhteydessä Kauneus ja terveys lehden asiakaspalveluun, jos he auttaisivat asiassa. Terveisin, Ylläpito
Seija Mäkelä2
Eeva-lehden tilaajalahjana luvattu nahkalompakko tuli, mutta se on keinonahkaa, jotain Kiinassa valmistettua halpatuontitavaraa. En viitsi edes ottaa käyttöön, kuluisi kulmista nuhjuisen näköiseksi varsin pian.
Raija Pulli5
Luvattin nahkasormikkaat.mutta jäikö meiltä liianmyöhäiseksi, tämä huomio ilmoittamatta. Ei suinkaan. Jään odottamaan hansikkaitani.KIITOS.
Tuula
Haluan vaihtaa Eckerö Line lahjakortin vaikka vastaavan hintaiseen muuhun lahjaan, en ole laiva ristelijä. asiakasnumero on 129951210, tilausnumero 1088401578 Eeva. miksi teidän ilmoittamanne puh numero ei vastaa?
Admin:
Hei, ole yhteydessä Eeva-lehteen liittyen suoraan A-lehtien asiakaspalveluun. Ohjeet löydät täältä www.lehtitarjoukset.com/a-lehdet/ Me emme toimi asiakaspalvelijoina, vaan kerromme vain ajankohtaisia tarjouksia emmekä sinänsä liity A-lehteen mitenkään. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
eeva schroderus3
lahjalehden tilaus ei onnistu, olisin avotakan halunnut, mumero on 1015520419
vilamo kati1
miksi a-lehtien lahjalehtinumerolla 1069417675 ei lahjalehden eeva tilaus onnistu
SiniMaria3
Mulle vähän liian vanhan olonen. Tykkään enemmän Ellen tyylisistä. Äiti kyllä lukee Eevaa ja joskus siskokin.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?