Vauhdin Maailma -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Vauhdin Maailma
2 lehteä 19,00€
» Tilaa lahjaksi

Vauhdin Maailma on moottoriurheilun erikoislehti, jolle mikään konevoimalla liikkuva ei ole vierasta. Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 - ja rallijutut, joissa mennään ''pintaa syvemmälle'' -asiantuntemuksella, johon muut mediat eivät pysty vastaamaan.

 

Lehti jatkaa vuonna 1965 alkanutta taivaltaan myös muiden aihepiirien parissa: ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus.VM panostaa myös vahvasti eri moottoriurheilulajien tekniikan esittelyyn. VM nostaa esiin uusia puheenaiheita ja ottaa tarvittaessa voimakkaastikin kantaa moottoriurheilun päivänpolttaviin asioihin.

Vauhdin Maailma yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousKunto Plus tarjousHyvä terveys tarjousTieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousGoal tarjousTuulilasi tarjousSport tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousGTi Magazine tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

VKivi4
Ehdottomasti yksi parhaista autolehdistä. Autonäyttelyistä ja vanhoista autoista kertovat jutut kiinnostaa itteä ehkä eniten. Miksei myös autohifikin.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?