Vauhdin Maailma -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Vauhdin Maailma
5 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi

Vauhdin Maailma on moottoriurheilun erikoislehti, jolle mikään konevoimalla liikkuva ei ole vierasta. Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 - ja rallijutut, joissa mennään ''pintaa syvemmälle'' -asiantuntemuksella, johon muut mediat eivät pysty vastaamaan.

 

Lehti jatkaa vuonna 1965 alkanutta taivaltaan myös muiden aihepiirien parissa: ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus.VM panostaa myös vahvasti eri moottoriurheilulajien tekniikan esittelyyn. VM nostaa esiin uusia puheenaiheita ja ottaa tarvittaessa voimakkaastikin kantaa moottoriurheilun päivänpolttaviin asioihin.

Vauhdin Maailma yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousKunto Plus tarjousHyvä terveys tarjousTieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousGoal tarjousTuulilasi tarjousSport tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousUrheilulehti tarjousTieteen kuvalehti tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

HaapalaArttu4
Tieteenkuvalehdessä on saatu hankalamminkin tajuttavat jutut esitettyä siten että itekin ne ymmärrän. Hyvät kuvat selventävät monesti paljon itse artikkelia.
Raili5
Lehti herättää mielenkiinnon maapalloa ja ihmiskuntaa kohtaan. Kannattaa säilyttää vanhat lehdet, koska niitä on varmasti mukava lukea myös 20 vuoden päästä.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?