Hair -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Hair
8 lehteä 88,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Jokainen Hair-lehti on 130 sivun pakkaus täynnä tietoa, vinkkejä ja visuaalista nautintoa sinulle, joka haluat pitää hiuksesi tip top -kunnossa. Hair-lehden ohjeet ja alan ammattilaisten huiput opastavat sinua askel askeleelta erilaisten hiustyylien ja kampausten tekemisessä. Paitsi vinkkejä hiustrendeihin ja ohjeita kampausten tekemiseen, löydät Hair-lehden sivuilta myöskin ohjeita ja neuvoja meikkaukseen. Voit löytää uuden upean tyylisi tai leikkiä eri ideoilla ammattilaisten neuvojen mukaan.

 

Hair-lehti esittelee myös parhaita kampaamoiden käyttämiä tuotteita, joita voit kokeilla kotona ja muuttaa kylpyhuoneesi Hair- luksuskampaamoksi. Hair-lehti sisältää testejä ja vertailuja eri tuotteista, jotka on suunnattu sinulle, joka haluat saavuttaa ja säilyttää hiukset joista olet aina haaveillut.

Hair yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Vene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousAjolinja tarjousGolf Digest tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousKauppalehti tarjousMarkkinointi & mainonta tarjousTime tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousGuardian Weekly tarjousL Express tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?