Food & Wine -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Food & Wine
12 lehteä 197,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Food & Winen monipuolinen sisältö käsittelee kokonaista elämäntapaa, johon kuuluu ruosta ja juomasta nauttiminen. Lehteä voisikin siis kutsua nautiskelijan elämäntapalehdeksi. Food & Wine keskittyy tyylikkääseen ja yleelliseen syömiseen sekä juomiseen ja onkin siten todellisten kulinaristien unelmalehti. Lehti käsittelee myös muita aiheita, jotka kuitenkin liittyvät ruokaan. Lehti vie lukijan esimerkiksi ruokamatkoille maistelemaan eksoottisia makuja ja kokemaan uusia ruokaelämyksiä.

Lehdestä löytyy reseptien, ruoanlaitto-ohjeiden ja matkailuvinkkien lisäksi myös ravintola-arvosteluita, henkilöesittelyitä muun muassa kuuluisista kokeista, ohjeita viinin valintaan sekä erityisiin juhla-aikoihin sopivia sesonkijuttuja. Lehdessä ilmestyy myös ruoka-aiheisia kolumneja, jotka ovat erikoistuneita muun muassa olueeseen, raaka-aineisiin, viihteeseen ja shoppailuun.

Food & Wine yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

ET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousHyvä terveys tarjousKoti & keittiö tarjousMAKU tarjousKotivinkki tarjousKotiliesi tarjousTalo & koti tarjousGlorian ruoka & viini tarjousGloria tarjousGolf Digest tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousTime tarjousGuardian Weekly tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


/