Bilsport -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Bilsport
7 lehteä 47,00€
» Tilaa lahjaksi

Retroautoista suorituskykytesteihin - Bilsportin jokainen numero on monipuolinen lukupaketti kaikille autoharrastajille. Lehdestä löytyy juttuja niin retroautoista kuin uusimmista automalleistakin. Laadukkaat jutut autojen rakentamisesta ja tuunaamisesta tarjoavat sekä mielenkiintoisia tarinoita että käytännön vinkkejä. Asiantuntemuksella kirjoitetuista jutuista löytyy myös paljon faktaa tekniikasta sekä autotuotteista.

 

Lehdessä myös uusimmat automallit tulevat tutuiksi esittelyjen, testien ja arvioiden kautta. Bilsport käsittelee automaailman tärkeimpiä tapahtumia. Lehti vie lukijan mukaan muun muassa autotapaamisiin, joissa harrastajat voivat tavata muita autoista kiinnostuneita. Bilsport raportoi myös automessuilta ja moottoriurheilutapahtumista. Bilsportin sivuilla tulevat tutuiksi sekä autoharrastajat että moottoriurheilun ammattilaiset.

Bilsport yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousGTi Magazine tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousVene tarjousVauhdin Maailma tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?