Villivarsa -lehti, tarjous & tilaus

73.6
(7)
Villivarsa
6 lehteä 16,20€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Huom! Villivarsa lopetetaan vuonna 2017. Villivarsa on tuhti paketi hevosia ja niiden hoitoa hepoista pitäville tytöille ja heidän äideilleen. Lehti tarjoaa viihdyttävää luettavaa, upeita kuvia, mielenkiintoisia juttuja ja arvokasta tietoa hevosista. Villivarsa onkin hevosista kiinnostuneiden ykköslehti. Lehti kertoo niin raviurheilusta, ratsastamisesta kuin muusta hevosten kanssa olemisesta ja kaikkeen niihin liityvästä. Se opastaa sinua varusteiden valinoissa ja auttaa hevosiin liittyvissä askartavissa kysymyksissä.

 

Katso Villivarsan uusin tarjous ja tilaa lehti saman tien!

Villivarsa yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Villivarsa - lehti täynnä tarinoita

Villivarsa on heppatyttöjen oma lehti, jonka heppa-aiheiset sarjakuvat ovat ihan omaa luokkaansa. Villivarsa on pituudeltaan vähän pidempi kuin muut heppasarjikset, ja ylimääräiset sivut on käytetty nimenomaan sarjakuviin. Ne ovatkin jo suorastaan käsite heppatyttöjen keskuudessa ja ovat olleet jo kolmekymmentä vuotta! Mahtavasti kuvitetuissa värikkäissä sarjakuvissa seikkaillaan heppojen ja ystävien kanssa, taistellaan yhdessä heppaystävän hengen puolesta, kilpaillaan estekisoissa ja pohditaan ystävyyden haasteita ja ihanuutta.

 

Vaikka sarjakuvat ovatkin Villivarsan parasta antia, lehti sisältää paljon muutakin. Siinä on kivoja tehtäviä, testejä ja ristikoita, joita voi ratkoa vähän pienempikin laatija. Ristikoiden vastaukset voi sitten tarkistaa Villivarsan nettisivuilta. Nettisivuilla esitellään muitakin lehden sisältöjä, mutta toki siellä ei ole kaikkia lehdessä olleita artikkeleita.

 

Villivarsasta löytyy myös kivat hevosalan ihmisten, harrastajien ja ammattiratsastajien haastattelut, hyödylliset ostosvinkit, juttuja varusteista, hevostarvikkeista, käytännön vinkkejä hevosten hoitoon, sairauksiin, hevosten käsittelyyn ja tietysti ratsastamiseen. Lehti kertoo niin ratsastamisesta kuin raviurheilustakin, laukka- ja estekisoista ja muista ajankohtaisista tapahtumista. Lehti ilmestyy joka kuukausi.

Villivarsa on ihana lehti lahjaksi

Villivarsa on huikea lahjaidea heppatytölle, niin pienemmälle kuin isommalle heppatytölle. Lehteä luetaan vielä helposti yläasteikäisenä, joten sen voi tilata isommallekin tytölle. Lahjatilauksessakin kannattaa hyödyntää voimassaolevat hyvät tarjoukset sekä tilaajalahjat. Tarjous on usein kestotilauksesta, mutta voit peruuttaa tilauksen jo alussa loppumaan jakson loppuun. Helpoin on tietysti tehdä määräaikainen lahjatilaus.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousAku Ankka tarjousCosmopolitan tarjousELLE tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousDemi tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousIhana tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Soile Nousiainen1
Marjo, meille kävi samalla tavalla. Heti lasku tuli maksumuistutuksena! Ja nyt ei meinaa saada irtisanoa. Yritin reilu kuukausi ennen uuden kauden alkua vaan sivut eivät toimi. Nyt pakolla lähetettäisiin uusi lehti ja lasku
Marjo Laitinen
Joo Aku Ankka Juniori tilattiin. Kiva lehti mutta ensimmäiseen laskuun laitetaan maksuhuomautus ja 5€ lisälasku. Nyt soitettuani pahoitellaan ja lähetetään yksi ylimääräinen lehti tilalle. Huijausta sanon minä. En tilaa jatkossa lehteä kun näin törkeästi kohdellaan.Rahat kuuluisi palauttaa takaisin.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?