#

Lehdet

#
Top Model
  • Julkaisija: Egmont
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Top Model

Valitse sinulle sopivin Top Model tarjous ja tee tilaus.

3 nroa Top Model

Top Model thumb

18,40


lisätietoa

3 nroa Top Model

Top Model thumb

18,40


lisätietoa

3 nroa Top Model

Top Model thumb

18,40


lisätietoa


Top Model -lehti, tarjous & tilaus

Top Model lehti on nuorten tyttöjen ihastuttava lehti. Se vie mukanaan tyttöjen maailmaan. Lehti käsittelee muotiin liittyviä juttuja ja esittelee mm. nuoria 11-12 vuotiaita muotisuunnittelijan alkuja. Lehteä Suomessa tuottaa Aller Media.

 

Tilaa Top Model lehti nyt tarjoushinnalla!

Top Model on tyttöjen trendilehti

Top Model on muoti-ilmiö, joka levisi Suomeenkin muutama vuosi sitten. Kyse on siis ihanista muotitytöistä, joille suunnitellaan vaatteita ja asusteita. Top Model mallit ovat ihania, hoikkia ja kauniita tyttöjä, paperinukkeja, joille paitsi sovitellaan valmiita vaatteita, myös suunnitellaan itse. Suunnittelussa auttaa Top Model piirustuskoulu, jonka avulla kuka tahansa oppii piirtämään ihania vaatteita.

 

Top Model lehtien avulla jokainen tyttö voi suunnitella paitsi omia vaatekokonaisuuksiaan, myös ystävilleen sopivia sekä jopa omia mallistojaan. Top Modelin avulla Suomeenkin todennäköisesti kasvaa hyvin muotitietoinen ja taitava vaatesuunnittelijapolvi, joka tulee vielä näyttämään maailmalle suomalaisen vaatesuunnittelun uuden suunnan!

 

Top Model lehdellä on myös ihanat ja aktiiviset nettisivut, jossa jokainen tilaaja voi osallistua aktiivisesti. Tilaaja luo sivuille oman profiilin, jolla hän pääsee käyttämään online-suunnitteluohjelmaa, piirustusohjelmaa sekä omaa virtuaalista vaatekaappiaan. Näin vaatteiden suunnittelu ei tarvitse jäädä pelkän fyysisen lehden tasolle, vaan sitä voi jatkaa lehden nettiversiossa loputtomiin!

 

Nettilehdessä on myös aktiivinen foorumi, johon osallistut omalla käyttäjätunnuksellasi. Foorumilla voit tutustua muihin lehden lukijoihin ja saada vaikka uusia ystäviä lehden lukijoista!

Top Model lehti lahjaksi

Top Model on aivan ihana lahjaidea tytölle, kummitytölle tai ystävälle lahjaksi, mikäli tämä tykkää muodista, vaatteista ja vaatteiden suunnittelusta. Top Model on oma maailmansa, jossa tytöllä riittää tekemistä ja ohjelmaa pitkäksi aikaa!

 

Top Model lehden lahjatilaus tehdään netissä ihan samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Kätevin on tehdä määräaikainen tilaus, mutta lahjatilauksen voi tehdä myös kestotilauksena. Tällöin tilaus kannattaa päättää hyvissä ajoin ennen jakson loppumista.

 

Lahjatilaukseen tulee mukaan myös tilaajalahja, joka usein Top Model lehdessä liittyy jotenkin piirtämiseen. Tilaajalahja lähetetään lehden tilaajalle noin kuukauden kuluttua maksun maksamisesta. Halutessaan tilaaja voi toki antaa tilaajalahjankin lahjaksi lahjalehden saajalle.

 

Mikäli tyttö ei kuitenkaan ole niin kiinnostunut muodista, katso myös muut ideat lahjalehdeksi tytölle täältä.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka

12 nroa nyt 24,90

Prinsessa

6 nroa nyt 29,00

Eeva

7 nroa nyt 34,00

16 nroa nyt 35,00

Gloria

6 nroa nyt 35,00

Trendi

7 nroa nyt 29,90

4 nroa nyt 23,20

Demi

6 nroa nyt 29,90

Koululainen

5 nroa nyt 29,00

Hevoshullu

13 nroa nyt 43,20

6 nroa nyt 27,20

4 nroa nyt 22,40

Karvinen

6 nroa nyt 27,20

Aku Ankka Juniori

6 nroa nyt 29,00

7 nroa nyt 29,00