Top Model -lehti, tarjous & tilaus

33.7
(3)
Top Model
3 lehteä 18,40€
» Tilaa lahjaksi

Top Model lehti on nuorten tyttöjen ihastuttava lehti. Se vie mukanaan tyttöjen maailmaan. Lehti käsittelee muotiin liittyviä juttuja ja esittelee mm. nuoria 11-12 vuotiaita muotisuunnittelijan alkuja. Lehteä Suomessa tuottaa Aller Media.

 

Tilaa Top Model lehti nyt tarjoushinnalla!

Top Model yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Top Model on tyttöjen trendilehti

Top Model on muoti-ilmiö, joka levisi Suomeenkin muutama vuosi sitten. Kyse on siis ihanista muotitytöistä, joille suunnitellaan vaatteita ja asusteita. Top Model mallit ovat ihania, hoikkia ja kauniita tyttöjä, paperinukkeja, joille paitsi sovitellaan valmiita vaatteita, myös suunnitellaan itse. Suunnittelussa auttaa Top Model piirustuskoulu, jonka avulla kuka tahansa oppii piirtämään ihania vaatteita.

 

Top Model lehtien avulla jokainen tyttö voi suunnitella paitsi omia vaatekokonaisuuksiaan, myös ystävilleen sopivia sekä jopa omia mallistojaan. Top Modelin avulla Suomeenkin todennäköisesti kasvaa hyvin muotitietoinen ja taitava vaatesuunnittelijapolvi, joka tulee vielä näyttämään maailmalle suomalaisen vaatesuunnittelun uuden suunnan!

 

Top Model lehdellä on myös ihanat ja aktiiviset nettisivut, jossa jokainen tilaaja voi osallistua aktiivisesti. Tilaaja luo sivuille oman profiilin, jolla hän pääsee käyttämään online-suunnitteluohjelmaa, piirustusohjelmaa sekä omaa virtuaalista vaatekaappiaan. Näin vaatteiden suunnittelu ei tarvitse jäädä pelkän fyysisen lehden tasolle, vaan sitä voi jatkaa lehden nettiversiossa loputtomiin!

 

Nettilehdessä on myös aktiivinen foorumi, johon osallistut omalla käyttäjätunnuksellasi. Foorumilla voit tutustua muihin lehden lukijoihin ja saada vaikka uusia ystäviä lehden lukijoista!

Top Model lehti lahjaksi

Top Model on aivan ihana lahjaidea tytölle, kummitytölle tai ystävälle lahjaksi, mikäli tämä tykkää muodista, vaatteista ja vaatteiden suunnittelusta. Top Model on oma maailmansa, jossa tytöllä riittää tekemistä ja ohjelmaa pitkäksi aikaa!

 

Top Model lehden lahjatilaus tehdään netissä ihan samalla tavalla kuin muutkin tilaukset. Kätevin on tehdä määräaikainen tilaus, mutta lahjatilauksen voi tehdä myös kestotilauksena. Tällöin tilaus kannattaa päättää hyvissä ajoin ennen jakson loppumista.

 

Lahjatilaukseen tulee mukaan myös tilaajalahja, joka usein Top Model lehdessä liittyy jotenkin piirtämiseen. Tilaajalahja lähetetään lehden tilaajalle noin kuukauden kuluttua maksun maksamisesta. Halutessaan tilaaja voi toki antaa tilaajalahjankin lahjaksi lahjalehden saajalle.

 

Mikäli tyttö ei kuitenkaan ole niin kiinnostunut muodista, katso myös muut ideat lahjalehdeksi tytölle täältä.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousAku Ankka tarjousCosmopolitan tarjousTrendi tarjousELLE tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousDemi tarjousEeva tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Soile Nousiainen1
Marjo, meille kävi samalla tavalla. Heti lasku tuli maksumuistutuksena! Ja nyt ei meinaa saada irtisanoa. Yritin reilu kuukausi ennen uuden kauden alkua vaan sivut eivät toimi. Nyt pakolla lähetettäisiin uusi lehti ja lasku
Marjo Laitinen
Joo Aku Ankka Juniori tilattiin. Kiva lehti mutta ensimmäiseen laskuun laitetaan maksuhuomautus ja 5€ lisälasku. Nyt soitettuani pahoitellaan ja lähetetään yksi ylimääräinen lehti tilalle. Huijausta sanon minä. En tilaa jatkossa lehteä kun näin törkeästi kohdellaan.Rahat kuuluisi palauttaa takaisin.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)