#
FIT
  • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

FIT

Valitse sinulle sopivin FIT tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Fit tutustumistarjous

Fit tutustumistarjous thumb Valitse tilaajalahja

29,90


Valitse tilaajalahja
* kestotilaus

6 nroa Fit tutustumistarjous

Fit tutustumistarjous thumb Valitse tilaajalahja

29,90


Valitse tilaajalahja
* kestotilaus

6 nroa Fit tutustumistarjous

Fit tutustumistarjous thumb Valitse tilaajalahja

29,90


Valitse tilaajalahja
* kestotilaus

FIT -lehti, tarjous & tilaus

FIT lehti on tämän hetken trendikkäin urheilulehti! FIT lehti tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin positiivisella, reippaalla ja toisaalta kivan rennolla asenteella!

FIT lehden sisältö koostuu kaikesta, mikä liittyy liikunnan ja hyvinvoinnin ympärille. Se kertoo kertoo terveellisistä elämäntavoista, hyvästä ruoasta, henkisestä hyvinvoinnista, ihmissuhteista sekä ihan arjen asioista. Sen paras anti ovat kuitenkin erilaiset oppaat ja treeniohjelmat, sillä FIT haluaa innostaa meistä jokaisen löytämään sen kaikkein innostavimman lajin, jota jaksamme vuodesta toiseen harrastaa!

FIT on liikkuvan naisen lehti

FIT lehti on yksi tämän hetken ehdottomasti trendikkäimmistä liikuntalehdistä. Vaikka sen nimi viittaa fitnessiin, lehden sisältö ei kuitenkaan ole pelkkää fitnessiä, oikeastaan ei ollenkaan. Lehti on nimittäin suunnattu tsemppaamaan ketä tahansa naista liikkumaan ja terveellisempiin elämäntapoihin.

FIT lehdessä onkin vinkkejä erilaisista liikuntalajeista, kerrotaan uusista lajeja ja välineitä sekä tietysti vertaillaan erilaisia välineitä kuten lenkkareita. FIT lehdestä voit poimia valmiit kuntoiluohjelmat, juoksuohjelmat sekä koostaa terveellisen, omaa liikkumistasi tukevan ruokavalion. Lehti kannustaa myös henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja vie sinut matkoille sekä ihaniiin ruokapöytiin...

Fit lehti lahjaksi

Fit lehti sopii hyvin myös lahjaksiFIT lehden monipuolinen sisältö on se suola, joka saa sen tilaajat tilaamaan sen yhä uudestaan. FIT lehdessä nimittäin vinkataan myös ihanista reissuista ja sen mukana pääsee maailman eri kolkkiin, maistamaan, haistamaan, tuntemaan ja liikkumaan!

Tämän vuoksi Fit lehti on aivan loistava lehti myös lahjaksi! Esimerkiksi ystävälle se on huikea, sillä ystävän kanssa voit vaikka jakaa lehden, voit lukea lehden ystäväsi jälkeen ja voitte yhdessä hyödyntää lehden treenivinkkejä ja ruokareseptejä.

Lehden lahjatilaus tehdään ihan samalla tavalla netissä kuin tavallinenkin tilaus. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, ja siihen saa tilaajalahjan samalla tavalla mukaan. Tilaajalahja tulee aina lehden tilaajalle, mutta toki voit antaa senkin lahjaksi jos haluat. Parhaat tarjoukset kannattaa tietenkin hyödyntää myös lahjatilauksissa! Tilaa Fit lehti lahjaksi ystävälle, niin siitä on iloa molemmille!

FIT lehdestä löytyy:

Fit-lehden videot ja mainokset

FIT -lehdessä on todella aktiivinen Youtube-kanava, jossa FIT-lehden asiantuntijat jakavat treeniohjeita, jumppavideoita, ruokavaliovinkkejä. Muun muassa Martina Aitolehti antaa omia kuumia vinkkejään ruokavalioon, sekä jakaa omia treenejään.

Personal Trainer ja bloggaaja Oona Tolppanen on laatinut ihan loistavat videotreenit yhdessä FIT-lehden kanssa. Nämä kaikki treenit löytyvät FITin Youtube-kanavalta. Oonan kanssa pääset tekemään muun muassa trendikästä villasukkatreeniä, tehokkaan vatsatreenin, yläkroppatreenin sekä alakroppatreenin, joka tässä alla:

 

 

FIT lentää!

 

Joulukuussa julkaistussa videossa Fit-lehden toimittaja kokeilee lentämistä freelentäjä Joel O'Donoghuen ohjeistuksella Sirius Sport Resortissa Pyhtäällä. Aiheesta oli juttu Fit-lehden joulukuun 2013 numerossa.

 

 

  • treeniohjeet ja jumpat
  • ruokaohjeet
  • uusimmat liikunta- ja urheilulajit
  • matkavinkit
  • sporttimuoti ja treenivaatteet, urheiluvälineet
  • laihduttajan tsemppikaveri!

Muita alan lehtiä

Kunto Plus

3 nroa nyt 10,00

Kodin kuvalehti

10 nroa nyt 35,00

Apu

13 nroa nyt 34,90

Hyvä Terveys

5 nroa nyt 29,90

Eeva

13 nroa nyt 64,90

Meidän perhe

7 nroa nyt 29,00

Anna

26 nroa nyt 89,00

Systeri

3 nroa nyt 22,00

Me Naiset

17 nroa nyt 35,00

Sport

6 nroa nyt 29,00

Gloria

9 nroa nyt 49,50

ET Terveys

6 nroa nyt 29,00

Kauneus ja Terveys

17 nroa nyt 85,90

ET-lehti

30 nroa nyt 99,50

Trendi

10 nroa nyt 95,00