FIT -lehti, tarjous & tilaus

423.8
(42)
FIT
5 lehteä 28,00€
» Tilaa lahjaksi

FIT lehti on tämän hetken trendikkäin urheilulehti! FIT lehti tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin positiivisella, reippaalla ja toisaalta kivan rennolla asenteella!

 

FIT lehden sisältö koostuu kaikesta, mikä liittyy liikunnan ja hyvinvoinnin ympärille. Se kertoo kertoo terveellisistä elämäntavoista, hyvästä ruoasta, henkisestä hyvinvoinnista, ihmissuhteista sekä ihan arjen asioista. Sen paras anti ovat kuitenkin erilaiset oppaat ja treeniohjelmat, sillä FIT haluaa innostaa meistä jokaisen löytämään sen kaikkein innostavimman lajin, jota jaksamme vuodesta toiseen harrastaa!

 

FIT lehdestä löytyy:

• treeniohjeet ja jumpat

• ruokaohjeet

• uusimmat liikunta- ja urheilulajit

• matkavinkit

• sporttimuoti ja treenivaatteet, urheiluvälineet

• laihduttajan tsemppikaveri!


Tilaajalahjaksi
Lumene-meikkisetti

FIT tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

10 Fit-lehteä + 1 nro tilaajalahjana

11 lehteä 39,00€ 

5 Fit-lehteä + 1 lehti

6 lehteä 28,00€ 

10 Fit-lehteä + Lumene-meikkisetti

10 lehteä 39,00€ 
FIT + lehden tilaajalahjaksi

FIT on liikkuvan naisen lehti

FIT lehti on yksi tämän hetken ehdottomasti trendikkäimmistä liikuntalehdistä. Vaikka sen nimi viittaa fitnessiin, lehden sisältö ei kuitenkaan ole pelkkää fitnessiä, oikeastaan ei ollenkaan. Lehti on nimittäin suunnattu tsemppaamaan ketä tahansa naista liikkumaan ja terveellisempiin elämäntapoihin.

 

FIT lehdessä onkin vinkkejä erilaisista liikuntalajeista, kerrotaan uusista lajeja ja välineitä sekä tietysti vertaillaan erilaisia välineitä kuten lenkkareita. FIT lehdestä voit poimia valmiit kuntoiluohjelmat, juoksuohjelmat sekä koostaa terveellisen, omaa liikkumistasi tukevan ruokavalion. Lehti kannustaa myös henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja vie sinut matkoille sekä ihaniiin ruokapöytiin...

Fit-lehden videot ja mainokset

FIT -lehdessä on todella aktiivinen Youtube-kanava, jossa FIT-lehden asiantuntijat jakavat treeniohjeita, jumppavideoita, ruokavaliovinkkejä. Muun muassa Martina Aitolehti antaa omia kuumia vinkkejään ruokavalioon, sekä jakaa omia treenejään.

 

Personal Trainer ja bloggaaja Oona Tolppanen on laatinut ihan loistavat videotreenit yhdessä FIT-lehden kanssa. Nämä kaikki treenit löytyvät FITin Youtube-kanavalta. Oonan kanssa pääset tekemään muun muassa trendikästä villasukkatreeniä, tehokkaan vatsatreenin, yläkroppatreenin sekä alakroppatreenin, joka tässä alla:

 

FIT lentää!

 

Joulukuussa julkaistussa videossa Fit-lehden toimittaja kokeilee lentämistä freelentäjä Joel O'Donoghuen ohjeistuksella Sirius Sport Resortissa Pyhtäällä. Aiheesta oli juttu Fit-lehden joulukuun 2013 numerossa.

 

 

Fit lehti lahjaksi

FIT lehden monipuolinen sisältö on se suola, joka saa sen tilaajat tilaamaan sen yhä uudestaan. FIT lehdessä nimittäin vinkataan myös ihanista reissuista ja sen mukana pääsee maailman eri kolkkiin, maistamaan, haistamaan, tuntemaan ja liikkumaan!

 

Tämän vuoksi Fit lehti on aivan loistava lehti myös lahjaksi! Esimerkiksi ystävälle se on huikea, sillä ystävän kanssa voit vaikka jakaa lehden, voit lukea lehden ystäväsi jälkeen ja voitte yhdessä hyödyntää lehden treenivinkkejä ja ruokareseptejä.

 

Lehden lahjatilaus tehdään ihan samalla tavalla netissä kuin tavallinenkin tilaus. Lahjatilaus on helpoin olla määräaikainen, ja siihen saa tilaajalahjan samalla tavalla mukaan. Tilaajalahja tulee aina lehden tilaajalle, mutta toki voit antaa senkin lahjaksi jos haluat. Parhaat tarjoukset kannattaa tietenkin hyödyntää myös lahjatilauksissa! Tilaa Fit lehti lahjaksi ystävälle, niin siitä on iloa molemmille!

 

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousSysteri tarjousHyvä terveys tarjousDemi tarjousEeva tarjousMeidän perhe tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

jarmo hakala1
PERUN KAIKKI APU-LEHDET. AIVAN TURHA LEHTI. EI SILLÄ TEE MITÄÄN. LOPETAN KAIKKI LEHDET.
Admin:
Perumiset eivät välity tätä kautta lehtitalolle. Olkaa yhteydessä suoraan Apu-lehden asiakaspalveluun https://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta
Sanna5
Me Naiset on kyllä hyvä lehti

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?