#
ELLE
  • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

ELLE

Nyt ei löytynyt sopivia ELLE tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

10 nroa nyt 25,00

3 nroa nyt 16,90

28 nroa nyt 64,00

13 nroa nyt 59,00

11 nroa nyt 45,00

26 nroa nyt 89,00

5 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 41,00

ELLE -lehti, tarjous & tilaus

Maailman suurimpaan muotilehtiperheeseen kuuluva Elle on Suomen johtava tyyliopas. Elle tuo lukijoille kansainvälisen tason muotikokemuksia suomalaisittain toteutettuna. Elle tarjoaa kuukausittain kaikkein runsaimman muotikattauksen: uutuustrendejä ja -tuotteita, vinkkejä yhdistelyyn ja ideoita juuri sinun oman tyylisi ilmaisemiseen. Ellessä muoti on asiantuntijoiden kokoama elämys!

 

Ellen pyrkimyksenä on saada sinut rentoutumaan ja inspiroitumaan. Tilaa Elle, olet lämpimästi tervetullut Ellen tyylikkääseen maailmaan!

 

Ellestä löytyy:

  • muoti ja trendit meiltä ja maailmalta
  • tyyli-ikonit, suunnittelijat, muodin tienraivaajat
  • meikki, kampaukset, tyyli
  • ihonhoito ja kauneudenhoito
  • ruoka, kodit ja matkat

Tilaa Elle lahjaksi

Ellen muotijutut painottuvat suomalaisen naisen tarpeisiin eri sesonkien vaihteluissa. Löydät myös ajankohtaisimmat tyyli-ikonit, kiinnostavimmat suunnittelijat ja inspiroivimmat pukeutujat. Ellen seurassa olet muodissa aina harppauksen muita edellä.
 

Elle pitää lukijansa kärryillä uusimmista trendeistäMuodin ohella Elle on asiantunteva opas kauneuden maailmaan. Jokainen numero tarjoaa tutkittua tietoa ihon- ja vartalonhoidosta, selkeitä vinkkejä hiustenhoitoon ja kampauksiin sekä meikki-ideoita, joilla korostat omaa kauneuttasi helposti. Tutustu myös ruokamaailman trendeihin, vieraile muotigurujen kodeissa ja irrottaudu arjesta Ellen runsaiden lukujuttujen parissa.

 

Elle on paras lahja muotitietoiselle ja muodista ja trendeistä kiinnostuneelle naiselle ja nuorelle naiselle, ystävälle, siskolle, tyttöystävälle. Elle ilmestyy kerran kuussa ja ilahduttaa varmasti lahjana paljon enemmän kuin yksikään kukkakimppu tai turhake! Ellestä on usein todella hyviä tarjouksia, jotka tietysti kannattaa hyödyntää myös lahjatilauksissa.

 

Tilaajalahja tulee toki mukaan myös lahjatilauksiin. Tilaajalahja tulee tilauksen tehneelle, eli lahjan antajalle, pari viikkoa laskun maksun jälkeen. Näin pääset itsekin hyötymään lahjasta! Tilaajalahjoina on usein erilaisia meikkejä, meikkilaukkuja ja muuta kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää, suosituilta ja laadukkailta merkeiltä kuten Lumene ja Face Stockholm. Lahjatilaus kannattaa pääsääntöisesti tehdä määräaikaisena, jolloin säästyt lehden peruuttamisen vaivalta.

 

Elle netissä

Muotiguru Elle vetää kokonaista muodin maailmaa lehdessään, mutta myös netissä. Nettisivuillaan Elle julkaisee toki lehdessä jo julkaistuja juttuja, mutta myös enemmän sisältöä, meikkivinkkejä, kampausvinkkejä, hiustyylejä, kilpailuja...

Ellen muotiblogit ovat toki yksi Ellen nettisivujen kiinnostavimmasta sisällöstä. Metti Forsell, Minna Somero, Muotikuiskaaja ja muut trendsetterit vinkkaavat muotitietoisille omasta vinkkelistään kiinnostavimmat trendit ja ilmiöt. Nämä bloggarit kuuluvat Suomen ykköskavalkadiin, kun on puhe muotibloggaajista.

 

Elle mainokset

Elle-lehdestä on joitakin mainoksia netissä, esimerkiksi tämä

 

 

Muita alan lehtiä

10 nroa nyt 25,00

3 nroa nyt 16,90

28 nroa nyt 64,00

13 nroa nyt 59,00

11 nroa nyt 45,00

26 nroa nyt 89,00

5 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 41,00

12 nroa nyt 19,90

52 nroa nyt 169,00

6 nroa nyt 39,00

26 nroa nyt 84,60

3 nroa nyt 19,90

52 nroa nyt 189,00