Timantti -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Timantti
12 lehteä 48,75€
» Tilaa lahjaksi

Kuten useimmat muutkin romanttiset romaanit, Timantti sisältää tarinoita yllättävistä romansseista, petollisuudesta, hyvän ja pahan keskinäisestä kamppailusta, perhekiistoista, rikkauksista ja köyhyydestä sekä kauneudesta. Toisin sanoen Timantti-lehden lukijat voivat odottaa löytävänsä tarinoita elämästä, joihin he voivat samaistua, samalla kun he karkaavat hetkeksi jokapäiväisen elämän yksitoikkoisuudesta. Timantti tarjoaa tämän ja paljon muuta, pakattuna kompaktiin pakettiin.
 

Pituudeltaan noin sadan sivun mittainen Timantti on kooltaan pieni kaunokirjallinen romanttinen pokkarimuotoon taitettu lehti. Se on täydellinen lehti ja lahjaidea esimerkiksi niille, jotka haluavat hieman kevyttä luettavaa kulkiessaan julkisilla kulkuvälineillä. Timantti on suomalaisten kirjoittama lehti, ja se on kirjoitettu erityisesti suomalaista kulttuuria ja lukijaa silmällä pitäen. Lehti voi tuoda mieleen muistoja omista romanttisista kohtaamisista tai antaa ideoita tuleviin.
 

Timantti lyhyesti

  • kaunokirjallinen, romanttinen, pokkarimuotoon taitettu lehti
  • kirjoitettu erityisesti suomalaista kulttuuria ja lukijaa silmällä pitäen
  • saatavilla määräaikaisena tai kestotilauksena

Timantti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Seiska tarjousApu tarjousKatso tarjousSeura tarjousHymy tarjousAlibi tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Petri5
Alibi on kyllä hyvä lehti, siinä riittää luettavaa pitemmäksi ajaksi toisinkin kuin juorulehdissä. Niin ja saahan siinä vähän enemmän tietoja näistä rikoksista.
Asko R4
aika tiukkaa luettavaa kyllä tuo alibi.. tulee aina toisinaan ostettua irtonumerona jos on jotain mielenkiintoisia otsikoita.. ehkä paras tämän alan lehdistä.. kilpailua tietty ei oo kovin paljoa..

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?