Talomestari -lehti, tarjous & tilaus

32.3
(3)
Talomestari
6 lehteä 37,00€
» Tilaa joululahjaksi

Talomestari on lehti, joka on suunniteltu lukijoille, jotka haluavat oppia lisää kodin rakentamisesta, uusimisesta tai remontoinnista. Lehti on saavuttamansa hyvän maineen, joten se on varma valinta kaikille niille, jotka haluavat oppia uutta nikkaroinnista. Vuoden kestotilaus sisältää kuusi numeroa, joista kahden mukana tulee Sisustusvinkki-lehti kaupan päälle.
 

Kiinnostuneet lukijat voivat ostaa vuoden mittaisen määräaikaistilauksen tai kestotilauksen useimmilta verkossa toimivilta lehtikauppiailta. Talomestari on luonnollisesti tarjolla ostettavaksi myös irtonumeroina suuremmista marketeista ja lehtikaupoista. Kestotilaus sisältää Talomestarin lisäksi myös kolme numeroa Meidän Sauna -lehteä, sekä kolme numeroa Viherikkuna-lehteä. Talomestarin sisällöstä kiinnostuneet voivat harkita tilaavansa myös seuraavia lehtiä: Tee Itse, Kotipuutarha, Unelmien Talo & Koti ja Meidän Talo. Nämä julkaisut tarjoavat runsaasti kodin kaunistamiseen liittyvää tietoa.
 

Talomestarista lyhyesti

  • Kodin uudistamista, rakentamista sekä sen muokkaamista persoonallisemmaksi
  • Luotettu ja suosittu asiantuntija kodinomistajien keskuudessa
  • 48-sivuinen Sisustusvinkki kaksi kertaa vuodessa Talomestarin mukana
  • Vuoden kestotilaus sisältää kuusi numeroa

Talomestari yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousKoti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousAvotakka tarjousTekniikan Maailma tarjousKotivinkki tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousTalo & koti tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousMaalla tarjousTieteen kuvalehti tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

meidän talolehti3
Peruutan meudän talo lehden tilauksen sen jälkeen kun viimeinen lehti on tullut! Arto Kokkonen, Rovaniemi
Admin:
Hei, sivustomme kautta peruuttaminen ei onnistu sillä esittelemme vain tarjouksia lehtitaloilta. Ole hyvä ja ole yhteydessä lehden asiakaspalveluun. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
HaapalaArttu4
Tieteenkuvalehdessä on saatu hankalamminkin tajuttavat jutut esitettyä siten että itekin ne ymmärrän. Hyvät kuvat selventävät monesti paljon itse artikkelia.
Raili5
Lehti herättää mielenkiinnon maapalloa ja ihmiskuntaa kohtaan. Kannattaa säilyttää vanhat lehdet, koska niitä on varmasti mukava lukea myös 20 vuoden päästä.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus: