Talomestari -lehti, tarjous & tilaus

21.0
(2)
Talomestari
5 lehteä 35,00€
» Tilaa lahjaksi

Talomestari on lehti, joka on suunniteltu lukijoille, jotka haluavat oppia lisää kodin rakentamisesta, uusimisesta tai remontoinnista. Lehti on saavuttamansa hyvän maineen, joten se on varma valinta kaikille niille, jotka haluavat oppia uutta nikkaroinnista. Vuoden kestotilaus sisältää kuusi numeroa, joista kahden mukana tulee Sisustusvinkki-lehti kaupan päälle.
 

Kiinnostuneet lukijat voivat ostaa vuoden mittaisen määräaikaistilauksen tai kestotilauksen useimmilta verkossa toimivilta lehtikauppiailta. Talomestari on luonnollisesti tarjolla ostettavaksi myös irtonumeroina suuremmista marketeista ja lehtikaupoista. Kestotilaus sisältää Talomestarin lisäksi myös kolme numeroa Meidän Sauna -lehteä, sekä kolme numeroa Viherikkuna-lehteä. Talomestarin sisällöstä kiinnostuneet voivat harkita tilaavansa myös seuraavia lehtiä: Tee Itse, Kotipuutarha, Unelmien Talo & Koti ja Meidän Talo. Nämä julkaisut tarjoavat runsaasti kodin kaunistamiseen liittyvää tietoa.
 

Talomestarista lyhyesti

  • Kodin uudistamista, rakentamista sekä sen muokkaamista persoonallisemmaksi
  • Luotettu ja suosittu asiantuntija kodinomistajien keskuudessa
  • 48-sivuinen Sisustusvinkki kaksi kertaa vuodessa Talomestarin mukana
  • Vuoden kestotilaus sisältää kuusi numeroa

Talomestari yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousKoti & keittiö tarjousAvotakka tarjousViherpiha tarjousTekniikan Maailma tarjousKotivinkki tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousTalo & koti tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousMaalla tarjousTieteen kuvalehti tarjousDeko tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Pauli535
Yksi parhaista design-lehdistä. Viihdyttävää luettavaa ja upeita kuvia. Paljon myös tietoa, mitä en ollut aiemmin tiennyt vaikka aiheesta olenkin kiinnostunut.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?