Suomen Sotilas -lehti, tarjous & tilaus

14.0
(1)
Suomen Sotilas
3 lehteä 35,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Suomen Sotilas -lehti keskittyy sotilasalan tekniikkaan, taitoihin, strategiaan sekä politiikkaan. Lisäksi tarjolla on myös historiaa, henkilökuvia sekä testejä. Lehden kirjoittajat ovat alan asiantuntijoita ja kirjoitukset sisältävät uutisia, kolumneja sekä reportaaseja. TK-Tiedotuskilta palkitsi Suomen Sotilaan vuonna 1996 parhaana maanpuolustuslehtenä. Lehden kotisivuilla on artikkelien lisäksi tarjolla myös blogeja sekä puolustusteollisuuden AFDA News -verkkolehti. Lehden Facebook-sivut toimivat myös aktiivisesti ja siellä julkaistaan ajankohtaisia tiedotteita sekä aihepiiriin liittyviä uutisia.
 

Suomen Sotilaan irtonumerot ovat myynnissä R-kioskeilla sekä Akateemisissa kirjakaupoissa. Lehti on myös tilattavissa suoraan kotiin ohessa olevasta linkistä. Lehtitarjous on voimassa myös ulkomaille hinnan ollessa hieman korkeampi riippuen siitä, sijaitseeko tilauskohde Euroopassa vai sen ulkopuolella. Lehtitilaus on mahdollista tehdä myös määräaikaisena.
 

Suomen Sotilas yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

National Geographic tarjousSuomen Kuvalehti tarjousTieteen kuvalehti tarjousImage tarjousTosi Elämää tarjousVene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousKanava tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousParnasso tarjousKauppalehti tarjousMarkkinointi & mainonta tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?