Suomen Sotilas -lehti, tarjous & tilaus

14.0
(1)
Suomen Sotilas
3 lehteä 35,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Suomen Sotilas -lehti keskittyy sotilasalan tekniikkaan, taitoihin, strategiaan sekä politiikkaan. Lisäksi tarjolla on myös historiaa, henkilökuvia sekä testejä. Lehden kirjoittajat ovat alan asiantuntijoita ja kirjoitukset sisältävät uutisia, kolumneja sekä reportaaseja. TK-Tiedotuskilta palkitsi Suomen Sotilaan vuonna 1996 parhaana maanpuolustuslehtenä. Lehden kotisivuilla on artikkelien lisäksi tarjolla myös blogeja sekä puolustusteollisuuden AFDA News -verkkolehti. Lehden Facebook-sivut toimivat myös aktiivisesti ja siellä julkaistaan ajankohtaisia tiedotteita sekä aihepiiriin liittyviä uutisia.
 

Suomen Sotilaan irtonumerot ovat myynnissä R-kioskeilla sekä Akateemisissa kirjakaupoissa. Lehti on myös tilattavissa suoraan kotiin ohessa olevasta linkistä. Lehtitarjous on voimassa myös ulkomaille hinnan ollessa hieman korkeampi riippuen siitä, sijaitseeko tilauskohde Euroopassa vai sen ulkopuolella. Lehtitilaus on mahdollista tehdä myös määräaikaisena.
 

Suomen Sotilas yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

National Geographic tarjousSuomen Kuvalehti tarjousUrheilulehti tarjousTieteen kuvalehti tarjousImage tarjousTosi Elämää tarjousVene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousKanava tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousParnasso tarjousKauppalehti tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

markku väätämöinen
kumma lehteä lähetetään vaikka en ole tilannut
markku väätämöinen1
en oletilannut historia lehteäenkä aio maksaa siis turha lähettää olen ottanut kuluttaja-asiamieheen yhteyttä hän totesi ei tarvitse ottaa lehteä vastaan eikä maksaa älkää enää lähettäkö.
Admin:
Hei, olkaa suoraan yhteydessä kauppalehden asiakaspalveluun.
Martti Turunen1
Ensimmäiset 25v lehti hyvä. Viimeiset vuodet, tähän päivään, jaettu väärää tietoa lukijoille. Varsinkin asealaan liittyen.
Seppo Lahtinen1
En todellakaan suosittele! Nykyään lehti täynnä pelkkää potaskaa joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa!

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?